2011. május 14. - Archívum

Csillag Születik: legfrissebb

2014-ben újra a képernyőkön lesz látható a sikeres Csillag születik

2014-ben jön a Csillag születik 5. évada!

A kereskedelmi csatornákon állandó jelleggel futnak a különböző

Németh Zoltán Plazma

Plazma beszólt az X-faktornak

A Csillag születik rappere – Németh Zoltán Plazma

Mészáros János Elek

A Csillag Születik nyertese Mészáros János Elek

2012. Június 2. Csillag Születik 2012. – Finálé,

Timi Chen kiesett

Timi Chen esett ki az elmúlt csillag születik 2011

http://www.kartc.hu/533

László Attila a Királyfi

A jelző nem véletlen. A zsűri szájából hallottuk

http://www.kartc.hu/524

Az Everdance “visszatért”

“Az Everdance visszatért”. Legalább is a bírák szerint,

http://www.kartc.hu/521

Szabó Ádám egyszerűen profi

Szabó Ádámról már tudjuk, hogy hihetetlen nagy harmonika

http://www.kartc.hu/3819

Timi Chen kiesett

Timi Chen kiesett

Timi Chen esett ki az elmúlt csillag születik 2011 középdöntőjéből. Igen szoros volt a verseny, sok színes produkciót láthattunk, de egy embernek ismét búcsúznia kellett. Ha meg szeretnéd írni a véleményedet, azt lentebb megteheted. Ha viszont szeretnéd visszanézni az elmúlt adás videóit, eseményeit, akkor kattints a következő linkre:

Csillag Születik – 2011. május 14. videók »

Megnézem »

László Attila a Királyfi

A jelző nem véletlen. A zsűri szájából hallottuk ezt, ami szintén nem véletlen. A népszerű “Lehetsz Király” című dalt adta elő László Attila. Furcsa választás egy 14 éves fiútól olyan dal, amit 3 képzett, felnőtt énekes ad elő eredetileg, ugyanakkor taktikát is éreztet. A sok lassú ének után most jött egy gyorsabb, pörgősebb nóta, mely igen lefárasztotta a fiatal tehetséget, ez jól látható volt. A zsűri 33 ponttal értékelte az előadást.

Megnézem »

Az Everdance “visszatért”

“Az Everdance visszatért”. Legalább is a bírák szerint, most sokkal jobb volt a tánccsapat, mint legutóbb. A múltkori válság után most jött a fellendülés és a fejlődés pillanata, tehát egyértelműen pozitív értékelést kaptak a táncosok a zsűritől. Fáy Miklós persze legtöbbször mondani próbál valami negatívumot, de sokszor nem sikerül neki. A pontozók egyébként 33 összpontszámmal zárták ezt a produkciót.

Megnézem »

Szabó Ádám egyszerűen profi

Szabó Ádámról már tudjuk, hogy hihetetlen nagy harmonika virtuóz, igazi előadóművész, és professzionális zenész. Fiatal kora ellenére zenetanárokat meghazuttolva improvizál, és könnyed zenejátékkal nyűgözi le a közönséget. A zsűri már egyszerűen nem tudta, hogy milyen értekelést adjon neki, talán próbált hibát keresni a produkcióban, és igyekezett erre kitérni. Fáy Miklós szerint Ádám produkciójából hiányzott a zene, de ezt inkább meg se hallottuk. Az ifjú tehetség 34 pontot gyűjtött össze a zsűri szavazatai alapján.

Megnézem »

Timi Chen Lady Gagát énekelt

Timi Chen a produkció előtti kis filmben bevallotta, hogy a múlt heti szereplése, még saját szemszögéből is nézve, kritikán aluli volt. Érezte, hogy van még hova fejlődnie, van még mit csiszolni, képezni az énekhangján. Úgy indult neki az újabb fellépésének, hogy nem akarja megismételni az elmúlt heti hamis éneklését. A zsűri 30 ponttal értékelte Timi Chen produkcióját.

Megnézem »

Gomes ismét elsírta magát

Gomes, érdekes és egyben színes személyiség, legalább is a zsűri szerint. Tulajdonképpen nem mutatott újat, ugyanazt láthattuk, amit eddig, csak kicsit másképp. A táncos általában egy történetet “mesél” el táncával. A produkció végén a lány megint sírni kezdett. Nem tudni, hogy azért, mert ennyire beleélte magát a művészi világba, vagy netán azért, mert valami szomorú tényhez kötötte az előadását. A pontszám alapján nem maradt hátul, ugyanis 33 pontot kapott a csillag születik bíráitól.

Megnézem »

Az Appril Project Ricsinek táncolt

Végül kiderült, hogy az Appril Project Ricsi nélkül lépett fel a csillag születik 2011 színpadára. Aki olvasta előző hírünket, az tudja, hogy az egyik táncos a csapatból, Ricsi lesérült a főpróbán. De nem kell megijedni, mert megmutatták Ricsit is, hogy egyben van és jól van. A produkció végén csatlakozott ő is a tánccsapathoz, de óvatosság szempontjából az elmúlt este ő nem lépett fel. A zsűri igen magas pontszámmal jutalmazta az előadásukat, egész pontosan 37 pontot kaptak.

Megnézem »

Krizbai Teca zongora nélkül énekelt

Teca, a vak lány, sokak kedvence ezúttal megmutatta, hogy tud hangszer nélkül, zenei kíséretre is énekelni. Ez nyilván taktika volt az ő szempontjából, hogy megmutassa egy másik arcát is. A dal, amit választott, az sem magyar volt, hanem angol nyelvű. A zsűri kissé negatívan értékelte a produkciót, mert nem azt látták, amit eddig már megszokhattak Tecától. Ez a pontszámokon is meglátszódott, ugyanis csak 29 pontot kapott Teca.

Megnézem »