2011. május 7. - Archívum

Csillag Születik: legfrissebb

2014-ben újra a képernyőkön lesz látható a sikeres Csillag születik

2014-ben jön a Csillag születik 5. évada!

A kereskedelmi csatornákon állandó jelleggel futnak a különböző

Németh Zoltán Plazma

Plazma beszólt az X-faktornak

A Csillag születik rappere – Németh Zoltán Plazma

Mészáros János Elek

A Csillag Születik nyertese Mészáros János Elek

2012. Június 2. Csillag Születik 2012. – Finálé,

Timi Chen Magyarországról énekelt

Timi Chen Oláh Ibolya – Magyarország című dalát

http://www.kartc.hu/468

Gomes elhozta az indiai kultúrát

Többször láthattuk már Gomest, és megtapasztalhattuk, hogy egy

http://www.kartc.hu/465

László Attilát megzabálták..

László Attila nem hozott nagy meglepetést se a

http://www.kartc.hu/458

Az Appril Project új műfajt teremt

Az Appril Project egy hihetetlen, tehetséges tagokból álló

http://www.kartc.hu/451

Timi Chen Magyarországról énekelt

Timi Chen Oláh Ibolya – Magyarország című dalát hozta el nekünk a csillag születik 2011. első középdöntőjébe. Bár a zsűri nem nagyon hangoztatta, Timi bizony sokszor hamisan énekelt, és csúszkált a hangja, tehát komoly intonációs problémák voltak az éneklése közben. Lehet, hogy nem a legelőnyösebb utolsóként énekelni? Az biztos, hogy a zsűri is megjegyezte, mennyire bizonytalan volt az éneklése, 30 ponttal jutalmazta a produkciót.

Megnézem »

Gomes elhozta az indiai kultúrát

Többször láthattuk már Gomest, és megtapasztalhattuk, hogy egy igen érdekes egyéniség. Mindezek mellett egy előadóművész is, aki minden érzelmét ki tudja vetíteni a táncra. A zsűrit ezúttal nem győzte meg túlságosan a lány, de megjegyezték, hogy a múltkori produkciót nem igen lehet túlszárnyalni. Hernádi viszont reménykedik benne, hogy újra átéli Gomes tánca közben azt, amit a legutóbb. A pontok magukért beszélnek, 33 lett. De inkább beszéljen a videó, és nézd vissza újra a produkciót!

Megnézem »

László Attilát megzabálták..

László Attila nem hozott nagy meglepetést se a nézőknek, se a zsűrinek. Demjén Ferenc dalát, illetve az akkor még V-Motorock szerzeményét adta elő. Várj, míg felkel majd a nap – énekelte. A zsűri határozottan kimondta véleményét, hogy ezúttal alulteljesített Attila, és jobban is felépíthette volna a dalát. Ezzel Szirtes Tamás kivételével mindegyik zsűritag egyet is értett.

Megnézem »

Az Appril Project új műfajt teremt

Az Appril Project egy hihetetlen, tehetséges tagokból álló tánccsoport. Mind technikailag, mind formavilágában remekül teljesítettek. Táncukkal egy új műfajt teremtettek meg, legalább is a zsűri véleménye szerint, mely egyébként erősen pozitív volt, ezt a pontok adásával be is bizonyította. Az Appril Project 35 pontot szerzett, így az előtte lévő versenyzőket maga mögé szorította. Ha szeretnéd újra látni őket, akkor nézd vissza a videón!

Megnézem »

Krizbai Teca elszállt..

Krizbai Teca elszállt. No persze ezt csak képletesen kell érteni, ugyanis a Piramis együttes Szállj című dalát adta elő zongorán, melyre ráénekelt. A média egész héten arról írt Tecával kapcsolatban, hogy szerelmes, és a legutóbbi show-ban is neki párjának énekelt. A vak lány mögött megláthattuk a már kiesett, szintén szerelmes párt, Nagy-Kuthy Zoltánt és Kuthy Mercedest, akik hihetetlen tánccal tették színesebbé Teca éneklését. Krizba Teca pontszáma 32 lett. Nézd vissza az előadását ismét!

Megnézem »

Szabó Ádám ismét nagy sikert aratott

Szabó Ádám a nagy harmonika virtuóz volt a harmadik szereplő. Az Everdance után ez már sokkal jobban tetszett a zsűrinek, és a nézőközönségnek is egyaránt. Vitathatatlan, hogy a srác remekül bánik a harmonikával, mely a rengeteg, sőt már fanatikus gyakorlásnak köszönhető. Nem hiába, Ádám gyengéje a harmonika, és minden percét gyakorlással tölti, ami meg is látszik az előadásán. Szirtes Tamás megjegyzése mindent elmond a fiatal művészről: “Zenéből vagy!”. 33 pontttal jutalmazta a zsűri. Nézd meg újra, mit produkált Szabó Ádám!

Megnézem »

Az Everdance alulteljesített

Miután Mr. Joe bemelegítette a csillag születik 2011. színpadát, következett egy tánccsoport, név szerint az Everdance. A fiúk matróz ruhába voltak öltözve, és úgy mutatták meg tudásukat, tehetségüket. Nem sokkal később természetesen megjelentek a lányok is azzal a céllal, hogy elcsábítsák a matrózokat. A zene egy mix-keverék volt, amire mozogtak, azonban a zsűrinek nem nagyon tetszett a műsor. Egyedül Hernádi Judit nyilatkozott pozitívan az előadásról. Az öszpontszám egyébként 27 lett, melyet a nézők szavazatai emelhetnek magasabbra.

Megnézem »

Mr. Joe az első középdöntőben kiesett

8 tehetséges fiatal méri össze magát május 7-én. Elsőként Mr. Joe mutatta meg, hogy mire képes énekhangjával. Erőteljes indításnak lehettünk tanúi, ugyanis Tom Jones egyik dalával készült, és azt adta elő. A zsűri véleménye nem volt egybehangzó, ezt a pontok is mutatták. Mr. Joe 30 pontot kapott a zsűritől, de tudjuk, hogy a nézők is szavazhatnak rá sms-ben. Nézd vissza a szereplését megint!

Megnézem »

Elindult a csillag születik 2011. 1. középdöntője

Ördög Nóra 2011. május 7. RTL Klub – 20:30. Kezdetét vette a várva várt, nagyszabású tehetségkutató műsor, a csillag születik 2011. Az első középdöntő elindult, ahol 8 tehetséges versenyző és versenyző csoport készült 120%-kal. Izgalmasnak és változatosnak indul a mai este, hiszen színes, pompás produkciókat láthatunk.

Megnézem »