2011. április - Archívum

Csillag Születik: legfrissebb

2014-ben újra a képernyőkön lesz látható a sikeres Csillag születik

2014-ben jön a Csillag születik 5. évada!

A kereskedelmi csatornákon állandó jelleggel futnak a különböző

Németh Zoltán Plazma

Plazma beszólt az X-faktornak

A Csillag születik rappere – Németh Zoltán Plazma

Mészáros János Elek

A Csillag Születik nyertese Mészáros János Elek

2012. Június 2. Csillag Születik 2012. – Finálé,

László Attila – Most élsz (Máté Péter)

Olyan híresztelések mennek az Interneten, hogy Máté Péter

http://www.kartc.hu/360

Lement az első élő adás, 4 továbbjutó

2011. április 23. A csillag születik harmadik (2011-es)

http://www.kartc.hu/351

Mire számíthatsz a 2011-es x-faktor versenyen?

Bár nem adtunk hírt róla, az összes médiában,

http://www.kartc.hu/1675

3. válogatás, vegyes továbbjutók

A 3. adásban még színesebb volt a csillag

http://www.kartc.hu/340

április 2011
H K S C P S V
« márc   máj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

László Attila – Most élsz (Máté Péter)

geszti-peter Olyan híresztelések mennek az Interneten, hogy Máté Péter dalainak sugárzását nem engedélyezi az őt képviselő jogutód, ezért sorban törlik azokat a videókat, zenéket, melyekben az ő dala szól. Így van ez László Attila produkciójával is, aki a népszerű Most élsz című slágerrel nyerte be magát a rajongók szívébe. Gyorsan nézd meg a következő videót addig,

Megnézem »

Lement az első élő adás, 4 továbbjutó

Ördög Nóra 2011. április 23. A csillag születik harmadik (2011-es) szériájának első élő adása is lement az elmúlt szombat este. Megint újított az RTL Klub, mert így még nem rendezett tehetségkutató versenyt, de pont a változás az, ami tetszhet a nézőknek. Az élő adás lényege, hogy a 24 továbbjutóból most 12-t láthattunk, ellenben csak 4-en jutottak tovább.

Megnézem »

Mire számíthatsz a 2011-es x-faktor versenyen?

X-faktor 2011. Bár nem adtunk hírt róla, az összes médiában, rádióban, tv-ben, újságban, még a csapból is az folyt, hogy a magyar x-faktor a nagy sikerre való tekintetre megismétli önmagát. Vagyis 2011 is az x-faktor éve lesz, az RTL Klub megrendezi a második szériát. A nagy nevek hallatán – mint például Vastag Csaba, Wolf Kati, Király L. Norbi, Janicsák Veca – a jelentkező névsora rekordértékeket számlált.

Megnézem »

3. válogatás, vegyes továbbjutók

Ördög Nóra A 3. adásban még színesebb volt a csillag születik versenyzők felhozatala, mint eddig. Ezt igazolja a fellépők és a továbbjutók is egyaránt. Egész pontosan 9, azaz kilenc továbbjutó produkció keletkezett. Ha összeszámoljuk az eddig adásokat, akkor arra jutunk, hogy a jövő heti élő adásban 23 versenyző lesz. Közben a csillag születik 2011 műsorvezetői 24 versenyzőről beszéltek?!

Megnézem »

Erős Dávid – Mizu (Fluor) operában?

Nagy Feró Nem kis népszerűségnek örvendhetett Erős Dávid, csillag születik versenyző sem, amikor azzal a nagy ötlettel állt elő, hogy a fiatalok körében az egyik legismertebb dalt dolgozza fel opera / musical stílusban. Ez pedig a Fluor – Mizu című száma, melyet már több mint 4 millióan tekintettek meg a youtube videómegosztón, és rengetegen lájkolták is.

Megnézem »

Lement a Nagy Duett 1. adása

reggie-ramirez Április 8-án, pénteken este lezajlott a várva várt Nagy Duett első adása is. Mint tudjuk 10 pár lépett fel, melyből a következő héten már csak 9 lesz. Voltak meglepett produkciók, és voltak átlagosak. Sokan nem is hitték 1-1 celebről, hogy milyen remek hangja van. Persze az előadásokat énekórák előzték meg, de nem mindegy, hogy valakinek ez a munkája, vagy csak kipróbálja magát benne.

Megnézem »

Krizbai Terézia (Teca) Stevie Wonder női utódja?

Sebestyén Balázs Teca, a vak kislány lenyűgözte mind a zsűrit, mind a nézőközönséget és hallgatóságot. A 15 éves tehetség születése óta vak, így a többi érzékszervével próbálja kiegészíteni hiányosságát. Köztudott, hogy a született vakoknak a többi érzékszervük, köztük a hallás is sokkal jobb, mint az átlagembernek.

Megnézem »

Ismét 7 továbbjutó a 2. válogatáson

Nóri 3 adáson keresztül fogja megmutatni a tehetségeket (és a tehetségteleneket) az RTL Klub. Ma lezajlott a 2. válogatás is, ami némileg magasabb színvonalt képviselt, mint az előző. Reméljük, megtartja jó szokását a tv csatorna, és egyre jobb, nézhetőbb és szórakoztatóbb lesz a verseny a továbbiakban. Ismételten 7 továbbjutó örülhetett, akiket a középdöntőben fogunk viszont látni.

Megnézem »

Milyen az új Csillag Születik?

banner_125x125 Írd meg a műsor ideje alatt, hogy szerinted milyen a csillag születik 2011-ben. Milyen a műsor, mennyire színvonalas, illetve jellemezd az adásban látott versenyzőket. A mai nap a második válogatást láthatjuk, ahol szintén megmutatkozik, ki az, aki valóban vele született tehetség, és ki az, aki csak ezt hiszi saját magáról és a produkciójáról.

Megnézem »

Webcsillag – Szivárvány 2011.

Stohl András és a baleset Mivel 2009-ben is nagy sikert aratott a webcsillag, így az RTL Klub 2011-ben is megrendezi. A címe: Szivárvány. 3 perces videót kell készítenie a játékosnak, ami lehet animáció, klipp, szórakozás, dokumentumfilm, akármi. A nyeremények terén sem szegényeskedett a tv csatorna. 500 000 Ft készpénz, Dell notebook, 2011-es x-faktor show belépő.

Megnézem »