2011. január 31. - Archívum

Zsófinak kellett búcsúznia – videó

Zsófi A párbaj végén Zsófi őszintén bevallotta, hogy szerinte Alekosz megy vissza a Villába, nem pedig Ő. Megérzése beigazolódott, az Okostojás és a Naiva párbaja nem volt szoros. Alekosz fényévekre megelőzte Zsófit. A nézők 71%-a a nőcsábászt akarta visszaküldeni, és csupán 29%-a látta volna szívesebben a fiatal szőkeséget a Villába.

Megnézem »

Nem szép dolog más ételéből lopni – videó

Olivér Nagy veszekedésekkel telt Zsófi és Alekosz párbajnapja. Szandika, Éva, Alakosz és Olivér nem tudták beosztani ételüket és egymás elől falták fel a falatokat. A végén nem maradt ételük és Olivér lopni kényszerült Zsófi vajkréméből. Béciék nem hagyták szó nélkül a dolgot. A Vagány nem jól tűrte azt a vitát, amiben ő volt a ludas.

Megnézem »

Szandika mégsem tud lovagolni?

Szandika A Villalakók jutalmul lovaglás és gokartozás közül választhattak. Szandika természetesen, Évával, Anikóval és Jerzyvel a lovaglás mellett döntött. A lány beköltözése óta hangoztatja, hogy imádja a lovakat és kiskora óta lovagol. Öröme nagy volt, amikor felülhetett kedvenc állatára. Azonban nem úgy alakultak az események, ahogy a szőkeség gondolta, mert a ló megindult vele, vágtatni kezdett és ledobta magáról.

Megnézem »