2011. január 19. - Archívum

Jerzy nem mehet Gigi közelébe

Való Világ 4 Gigi és Jerzy romantikus éjszakájukon elkövettek egy súlyos hibát: letakarták a kamerákat. A Villa szabályzata egyértelműen kimondja, hogy a kamerákat elmozdítani, működésképtelenné tenni, illetve letakarni szigorúan tilos. A szerelmesek büntetése az lett, hogy nem mehetnek két méternél közelebb egymáshoz. Tehát se egy érintés, se egy simogatás, de egy ölelés, se egy csók nem jöhet szóba köztük.

Megnézem »

Az elmúlt Csillag Születik eseményei

banner_125x125 Mint tudtjuk, 2009-ben is volt csillag születik showműsor, még pedig a 2-es széria. Rengeteg jelentkező volt már akkor is, és mikor az x-faktor döntőjében bejelentették, hogy 2011-ben is lesz csillag születik, még nagyobb jelentkezés volt várható. Emlékszel még, hogy mit történt az elmúlt versenyben?

Megnézem »

Csillag születik 2011. – Jelentkezés

banner_125x125 A sikeres Csillag születik produkciók után ismét lehetőség nyílik mindenki számára, hogy megváltozzon az élete. 2011 tavaszán indul a Csillag születik 3. szériája. Nem csak anyagi jólétet, de országos népszerűséget szerezhet magának az, aki megnyeri a szuperprodukciót. Ehhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni az RTL Klub honlapján található űrlapon keresztül.

Megnézem »

Tavasszal rajtol a Csillag születik 3. szériája!

banner_125x125 A Csillag születik eddigi szériái sikert sikerre halmoztak. Hatalmas megmérettetések árán, szoros küzdelmek folyamán nagy álmok váltak valóra. Sok tehetséges előadót ismert meg Magyarország, akik hétről hétre belopták magukat a nézők szívébe. Énekesek, táncosok, zsonglőrök, mesemondók, erőművészek kápráztatták el a közönséget.

Megnézem »