2011. január 3. - Archívum

Olivér tért vissza a Villába

Olivér A vasárnapi párbaj igen szorosnak bizonyult. Szinte fej-fej mellett haladt a két versenyző, természetesen fantomképek takarták a lakók arcát, így nem lehetett tudni, hogy melyik fiú vezet néhány százalékkal. Az Olivér-Kristóf párbaj kevésbé volt viaskodó, mint az Éva-Leonidasz harc. A két fiú nem ócsárolta, nem sértegette egymást, sőt arról beszéltek, hogy a szilveszter közelebb hozta őket egymáshoz.

Megnézem »

Gigi és Jerzy első csókja – videó

Jerzy A szerelmespár eddig bírta csók nélkül. Az új év első izgalmas kalandja az első csók volt. Új év, új élet, mint tudjuk, ugyebár. Nem úgy történt, ahogy Gigi eredetileg eltervezte, mert nem éjfélkor csattant el a csók, de nem is bánja a lány, mert rájött, hogy nem kell megtervezni, spontán sokkal jobban fog esni. Gigi épp a fürdőszobában készülődött, amikor bement hozzá Jerzy… Már csak az a kérdés, hogy meddig tudják titokban tartani a villalakók előtt.

Megnézem »

Király L. Norbi megcsókolta Anikót – videó

Anikó Az X-Faktor két szívtiprója, Vastag Tomi és Király L. Norbi lepte meg a Villalakókat szilveszterkor. Anikó rajong Norbiért, mint énekesért, és mint pasiért is. Imádata abban nyilvánult meg, hogy nem mert vele beszélgetni, olyan zavarban volt. Norbi amint megneszelte, hogy a lány szereti őt, magához ölelte és megcsókolta. Nem mindennap élmény és érzés volt ez Anikó számára, teljesen elolvadt örömében, és nagyon izgatott lett.

Megnézem »