2011. január - Archívum

január 2011
H K S C P S V
« dec   feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zsófinak kellett búcsúznia – videó

Zsófi A párbaj végén Zsófi őszintén bevallotta, hogy szerinte Alekosz megy vissza a Villába, nem pedig Ő. Megérzése beigazolódott, az Okostojás és a Naiva párbaja nem volt szoros. Alekosz fényévekre megelőzte Zsófit. A nézők 71%-a a nőcsábászt akarta visszaküldeni, és csupán 29%-a látta volna szívesebben a fiatal szőkeséget a Villába.

Megnézem »

Nem szép dolog más ételéből lopni – videó

Olivér Nagy veszekedésekkel telt Zsófi és Alekosz párbajnapja. Szandika, Éva, Alakosz és Olivér nem tudták beosztani ételüket és egymás elől falták fel a falatokat. A végén nem maradt ételük és Olivér lopni kényszerült Zsófi vajkréméből. Béciék nem hagyták szó nélkül a dolgot. A Vagány nem jól tűrte azt a vitát, amiben ő volt a ludas.

Megnézem »

Szandika mégsem tud lovagolni?

Szandika A Villalakók jutalmul lovaglás és gokartozás közül választhattak. Szandika természetesen, Évával, Anikóval és Jerzyvel a lovaglás mellett döntött. A lány beköltözése óta hangoztatja, hogy imádja a lovakat és kiskora óta lovagol. Öröme nagy volt, amikor felülhetett kedvenc állatára. Azonban nem úgy alakultak az események, ahogy a szőkeség gondolta, mert a ló megindult vele, vágtatni kezdett és ledobta magáról.

Megnézem »

Nehéz spórolni a Villában

Való Világ 4 Ez a hét a megszorítások hete. A lakók eddig minden étel-italt megkaptak, amit csak kértek. Most meg kell mutatniuk, hogy tudnak spórolni is, ugyanis a héten minden étel és luxuscikk /pl. alkohol, jakuzzi vagy szauna használat/ Villadellába kerül. Minden nap kapnak adott összeget, amit elkölthetnek.

Megnézem »

Hol lesznek a Villalakók 10 év múlva? videó

Való Világ 4 A szerkesztők arra kérték a lakókat, hogy játszanak el a gondolattal, milyennek képzelik el magukat 10 év múlva. Hogy fognak kinézni, mivel fognak foglalkozni, mennyire lesznek sikeresek, lesz-e férjük, feleségük, gyermekük. A csavar abban volt, hogy mindenkinek a másik bőrébe kellett belebújnia.

Megnézem »

Csillag Születik Válogatás – összegezzünk..

banner_125x125 Több mint hatezren jelentkeztek a harmadik Csillag születikbe. Ez azt jelenti, hogy még nem fogyott ki Magyarország a tehetségekből, és rengetegen meg akarják mutatni ország-világnak, hogy mit tudnak. Sok jelentkezőben felmerültek a különböző kérdések, melyeket oldalunk hozzászólásai között olvashatunk. Most ezekre próbálunk válaszolni jelenlegi ismereteink szerint.

Megnézem »

Szandika sírórohamot kapott a klikkesedés miatt

Szandika Egyre jobban elszeparálódnak a lakók egymástól. Két csapat alakult, az egyik már régóta megvan: Olivér, Éva, Szandika és Alekosz. A másik most összeverbuválódott hatosfogat: Zsófi, Anikó, Gigi, Béci, Laci és Jerzy. Gombi pártatlanságot fogadott. A hatosfogat kijelentette, hogy mivel Olivérék szövetkeztek ellenük a Tárgyaláson, így ők is összejátszanak és kikészítik a négy jómadarat.

Megnézem »

Kik lesznek a Csillag születik 3 műsorvezetői?

banner_125x125 Az RTL Klub nagyon titkolja, hogy kiket kér fel a 2011 tavaszán induló Csillag születik 3 műsorvezetőinek. Egyelőre csak találgatások vannak, hogy kiket láthatunk ismét hétről hétre a kiscsillagokkal. Nem lenne nagy meglepetés, ha valamelyik közkedvelt páros lenne a műsor házigazdája. A tehetségkutató előző részeiben jól megszokott műsorvezető-duó,

Megnézem »

Zsófi megkapta a zöld kendőt – videó

Zsófi Alekosz hosszas tépelődés után Zsófit választotta párbajellenfelének. Az Okostojásnak mindenkihez volt egy-két gondolata. Meg is lepte társait, hiszen úgy tett, mintha Jerzynek szánná a zöld kendőt. Szegény fiú már nyújtotta is karját, hogy rátegye Alekosz a párbajt jelző ruhadarabot, de végül Zsófi kapta meg.

Megnézem »

Jerzy bevallotta: lefeküdt Gigivel

Való Világ 4 Míg Gigi a riportszobában tagadja, hogy testi közelségbe kerültek volna egymáshoz Jerzyvel, addig Olivér kiszedte Jerzyből, hogy történt ez – az a luxus lakosztályban. Bár teljesen konkrétan nem jelentette ki a Szépfiú, hogy s z e x lett volna köztük, de sokatmondóan úgy nyilatkozott, hogy sikerült kizárniuk a kamerákat és kihasználta a kedvező lehetőséget.

Megnézem »