2010. december 7. - Archívum

Vastag Csaba és Vastag Tomi

Csaba és Tomi A párbajok mindig szívszorítóak és meghatóak. Senki nem akar elbúcsúzni kedvencétől, a versenyzők nem akarnak megválni egymástól. A szombati párbaj még szívszaggatóbb volt, mint az eddigiek. A két Vastag testvér állt ki egymás ellen. A mentorok Csabát juttatták tovább, és Tominak kellett búcsúznia a versenytől.

Megnézem »

Két Szépfiú a Villában?

Gombi A hétfői szavazás végeredményeként az ivararányok kiegyenlítése érdekében egy Szépfiú költözhetett a Villába. Annak ellenére, hogy a lakók inkább Sanyát vagy Jerzy-t látták volna szívesen, a nézők úgy döntöttek, hogy a csipendél Gombi legyen a tizenegyedik lakó. A Való Világ történetében eddig még nem fordult elő ilyen helyzet, Jerzy-re kétszer annyi néző szavazott, mint Gombira,

Megnézem »

Tejivó verseny és testvérharc

Való Világ 4 A nézők ismét szavazhattak, hogy milyen versenyt rendezzenek a Villalakók. A legtöbben a tejivó verseny mellett tették le voksukat, így a lakók két csapatra osztódtak, és minél több tejet próbáltak meginni. Kisebb nagyobb sikerrel sikerült is a megmérettetés, mert Béci, Leonidasz, Anikó és Laci is nagyon rosszul lett a tejtől.

Megnézem »

Szíj Melindát pszichológushoz akarja vinni Friderikusz

Jerzy Friderikusz Sándor szerint Szíj Melindának komoly problémái vannak, amin csak egy szakember tud segíteni. A zsűritag fel is ajánlotta az énekesnőnek, hogy elviszi egy pszichoanalízisre, de Melinda hallani sem akar róla. A Megasztár 5 énekesnője megosztja a közönséget. Rengetegen imádják hangját és elnézik neki sutaságát.

Megnézem »