2010. december 3. - Archívum

Szandika, a hatalmas ajkú Plasztik cica

Szandika A legújabb Villalakó a szőke, két plasztikai műtéten átesett Szandika lett. A lakók végignevették a lány kisfilmjét, és reménykedtek, hogy Őt juttatják be a nézők. Szandika hozta a hozzá fűzött reményeket, megizzasztotta Alekoszt. A plasztik szépség amint belépett a Villába máris dobálta le ruháit, és fedetlen keblekkel táncolt Alekosznak, mi több, együtt is aludt az Okostojással, aki elárulta neki legféltettebb titkát:

Megnézem »

Nagy Feró kontra Geszti Péter

Geszti Péter Ezentúl így lesz. Akárki esik ki az X-Faktorból, nagy felháborodást kelt. Wolf Kati búcsúja is megosztotta a nézőket, a versenyzőket és a mentorokat is. Talán egyedül Kati fogja fel pozitívan a távozást. Most már több ideje marad, hogy két gyermekes anyukaként lányaival foglalkozzon. Feró és Geszti között alakult ki parázsvita, ami nem csak az élő show alatt bontakozott ki, hanem a mai napig ellentétes nézeteket vallanak.

Megnézem »

4 Évszak – 4 Megasztár

Ördög Nóra Pár hét és kiderül, ki a legjobbak legjobbika. Egyre szorosabb a verseny, egyre nagyobb a tét (de nem a lét a tét : ) ). Már csak négyen vannak: Szíj Melinda, Tolvai Renáta, Kökény Attila és Kállay-Saunders András. A ma esti döntőben kimondottan évszakos dalokat hallhatunk. Vagyis olyan dalokkal készülnek az énekesek, amik tipikusan valamelyik évszakot juttatják az eszünkbe.

Megnézem »

Most akkor Ki kivel kavar?

Király L. Norbi Az X-Faktor versenyzők bonyolult szerelmi románcokba keveredtek? Takács Nikolas Janicsák Vecával jár? Vastag Tomi Mimivel szűrte össze a levet? Nyári Edit pedig szerelmi háromszögbe keveredett Vastag Csabával és Király L. Norbival? Mit lehet elhinni az újságokból? Nikolas nem győzi tagadni a híreket, hogy barátságon kívül nincs semmi közte és Veca között.

Megnézem »