2010. december - Archívum

december 2010
H K S C P S V
« nov   jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Olivér Kristófot hívta ki

Olivér és Kristóf Olivér szerda este választotta ki párbajtársát. Többszöri megfontolás után Laci és Kristóf között morfondírozott, de végül Kristófnak adta a zöld kendőt. A párbaj január 2-án, vasárnap este lesz, ahol kiderül, hogy Kristófnak vagy Olivérnek van-e több rajongója. Kristóf számított arra, hogy a Vagány választása rá esik, hiszen neki is köszönhető, hogy Olivérnek párbajoznia kell.

Megnézem »

Olivért küldik párbajozni a lakók

Olivér A hétfői Kiválasztás a Való Világ 4 második szembesítése volt. Éva, a legelső Párbaj alkalmával győztesként tért vissza Leonidasszal szemben, így ő most védettséget élvezett. A mostani kiválasztás nem volt olyan egyértelmű, mint mikor Évát küldték párbajozni a lakók. Zsófi két ember unszimpátiáját vívta ki, Ildi három szavazatot zsebelt be, de Olivér megy párbajozni, rá ugyanis négy lakótársa voksolt.

Megnézem »

Olivér megkérte a barátnője kezét – videó

Olivér Olivér csalódottan ténfergett a Villában, nem értette, hogy ő miért nem kapott videó üzenetet kedvesétől, hiszen mindenki más kapott rajta kívül. Ezután azonban megtörtént az, amire nem számított: oly sok nap után átölelhette barátnőjét. A riportszobában várt rá a karácsonyi ajándék: a nézők megszavazták, hogy barátnőjével tölthessen egy kis időt.

Megnézem »

Anikó szerelmet vallott Bécinek – videóval

Anikó Anikó annyira kikészült a sok ajándék és levél láttán, amit a többiek kaptak szeretteiktől, hogy italba fojtotta bánatát, ugyanis ő nem kapott semmit a családjától. Évi hiába próbálta vigasztalni a lányt, egyedül Béci karjaiban talált egy kis megnyugvást. Számtalanszor szerelmet vallott Bécinek, amit a fiú nem győzött elhárítani.

Megnézem »

Karácsony Való Világ módra

Karácsonyfa Ünnepi vacsora, koccintás és béke honolt a Villában szent este. Mindenki félre tette az ellenszenvét és haragját, együtt ünnepelték a karácsonyt. Saját készítésű ajándékkal lepték meg egymást a lakók, de a legnagyobb meglepetést a kintről kapott ajándékok okozták. Mindenki kapott a családjától, kedvesétől egy-egy kedves ajándékot a szeretet ünnepén néhány sor kíséretében, amitől elérzékenyültek a Villalakók.

Megnézem »

A nézők Leonidaszt küldték haza

Leonidasz A párbaj előtti éjszaka Éva és Leonidasz nem fért a bőrébe, ismét összeveszett. A lakóknak elegük van az állandó piszkálódásokból és kiabálásokból, így már várták, hogy ez egyikük kikerüljön a Villából. Viták alakították a párbaj előtti napot, most Olivér haragudott meg a többiekre, de főleg Szandikára, mert elég intim pillanatban nyitott rá, pedig jól tudta minden lakó, hogy Olivér éppen könnyít magán.

Megnézem »

Zsuzsi távozott a Villából

zsuzsi Felgyorsultak az események a Villában: Zsuzsit kizárták a Villából, Leonidasz párbajozik ma este Évával, Szandika könnyítene Alekoszon. Zsuzsi dührohamot kapott, mikor Olivér kritizálta. Nem bírta vagy nem akarta visszafogni indulatait és szó szerint narancsokat és üdítős flakont vágott a Vagány fejéhez, valamint neki is ment volna Olivérnek, ha nem akadályozzák meg a többiek.

Megnézem »

Ma este Kiválasztás!

Való Világ 4 Évi ma este eldönti, hogy kit hív ki párbajozni. Eddig négy lehetséges jelöltről suttogott: Leonidasz, Gombi, Gina vagy Kristóf. Mind a négyen Évára tették a jelet a Kiválasztásnál, így nincs benne semmi furcsa, hogy közülük akar valakit kint hagyni Éva. Gombi és Éva között egy durva vita alakult ki, így lehet, hogy Gombi esélyei megnőttek a Kiválasztásra.

Megnézem »

Az x-faktor győztese: Vastag Csaba

Vastag Csaba Elérkezett az X-faktor Finálé is, melyet már olyan sokan vártak. Az elmúlt hétvégén dupla adással készült az RTL Klub, hiszen vasárnap adta le a végső döntőt, ahol már csak Takács Nikolas és Vastag Csaba mérkőzhetett meg. Tulajdonképpen ez volt az utolsó párbajuk. Mivel 1 hét választ el minket karácsonytól, így némi ünnepi hangulat is átjárta az x-faktor színpadát.

Megnézem »

Király L. Norbert esett ki: ketten maradtak a fináléra

Király L. Norbi A magyar x-faktor történelmében eljött a várva várt pillanat, az utolsó hétvége, az utolsó megmérettetések. Az RTL Klub ezt a pillanatot úgy pecsételi meg, hogy egy hétvégén 2 x-faktor döntőt is lead. A végső finálé, az utolsó döntő pedig vasárnap lesz látható a tévében, amit valószínűleg milliók fognak végig kísérni. A szoros verseny közepette a ma este folyamán Király L. Norbert esett ki.

Megnézem »