2010. november 29. - Archívum

Norbi és Csaba nem él vissza a népszerűséggel

Vastag Csaba Nem kétséges, hogy a lányok odavannak a két X-Faktoros versenyzőért. Nem csak szavazatokkal halmozzák el a két fiút, hanem rajongói levelekkel és felajánlkozásokkal is. Vastag Csaba és Király l. Norbert azonban talpig úriemberek, nem használják ki a kínálkozó alkalmakat. Keresztes Ildikó, Norbi mentora mesélt arról, hogy Norbi alig tudja

Megnézem »

Az első hétvége a Való Világ Villában

Való Világ 4 Laci beköltözése után sorra kapták a feladatot a Villalakók, hogy ne unatkozzanak a hétvégén sem. Szerepeltek az X-Faktorban, kiderült, hogy kivel nem szeretnek együtt lakni a többiek, és Zsófi teljesen meztelenül töltötte az éjszakát. Az X-Faktor élő adásába kapcsolódhattak be a lakók, de nem mint nézők, hanem mint szereplők.

Megnézem »

A harcművészetek nagymestere, Laci a 7. Villalakó

Laci Pénteken a Dokik versenyeztek a nézők kegyeiért. A Villalakók közül csupán egy bátor akadt, aki az erőszakból diplomázott Lacit akarta a Villába. A többiek féltek rá voksolni. A közönség azonban úgy döntött, hogy ne a vagány ügyvédjelölt Diana, és ne a fiatal lányok után futó, szintén ügyvéd József kerüljön be a showba. A nézők a harcművészetek nagymesterét, az akciófilmekbe illő titkos küldetéseken részvett Lacit küldték a Villába.

Megnézem »