2010. november 27. - Archívum

Slágeres előadók dalai: Wolf Kati esett ki

Wolf Kati Közeleg az X-faktor vége, egyre kiélezettebb a verseny. Az elmúlt este folyamán már csak hatan mutathatták meg tehetségüket. A feladat az volt, hogy olyan előadókat énekeljenek az x-faktor sztárjai, melyek leginkább egyslágeres dalokkal futottak be. A produkciók most már csaknem egyenrangúak, hiszen a legjobb 6 énekesről van szó.

Megnézem »

A 7. élő adás közös dala

Nóri és Balázs Az elmúlt este folyamán kizárólag olyan dalokat énekeltek az x-faktor tehetségek, melyek valamikor nagy – nagy slágerek voltak, és hamar beépültek a köztudatba. 6 x-faktor sztár, 6 tehetséges énekes, a létszám már családi méretekre csökkent. A 7. élő adásban sem maradhatott el a közös dal, melyet itt és most visszanézhetsz, ha netán lemaradtál róla.

Megnézem »

András maradt, Giorgio kiesett

András maradt, Giorgio kiesett

Az érzéki megasztár 5 döntőjének végére a nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot Kállay Saunders András és Giorgio (Djordjevic István) kapta. A verseny egyre kiélezettebb, egyre kevesebben vannak, és egyre nagyobb az izgalom, vizsgadrukk. Végül András maradhatott bent a megasztárban, ahol jövő héten már csak négyen mérettethetik meg magukat.

Megnézem »