2010. november 26. - Archívum

Zsófi, a legnaívabb

Zsófi A csütörtöki beszavazásnál a Naívák közül juthatott be egy lány a Villába. A szöszke, mosolygós 19 éves Zsófit választották a nézők. Az adás végére a lány kiérdemelte a Legnaívabb címet. Bemutatkozó kisfilmjéből kiderült, hogy Zsófit már sokszor átverték a férfiak, könnyen lesz szerelmes és igazán életvidám felfogása van.

Megnézem »

Szexi dalok ma este a Megasztárban

janicsak-veca A versenyben maradt öt Megasztár-versenyző minden fortélyt bevet, hogy ma este elcsábítsa a közönséget. Dögös és igazi vérpezsdítő dalokkal készülnek a döntősök. Tolvai Renáta rövid haját hosszú szőke tincsekre cseréli. Zsidró Tamás, mesterfodrász 200 tincset varr Reni hajához, amivel még vonzóbb lesz az egyébként is csinos lány.

Megnézem »

Janicsák Veca és Takács Nicolas egymásba szerettek?

Takács Nikolas Olyan híresztelések terjednek az éterben, hogy az X-Faktor két tehetséges énekese, Takács Nikolas és Janicsák Veca többet érez egymás iránt, mint szimpla barátság. Mindketten fiatalok, tehetségesek, nincs párjuk és össze vannak zárva. Az énekesek tagadják, hogy bármi is kialakult volna köztük, azonban az tény, hogy

Megnézem »

Tomi és Nikolas mentoranyjuknál vacsorázott

Keresztes Ildikó Az X-Faktor mentorai közül nem kétséges, hogy Keresztes Ildikó a legaggódóbb. Most, hogy Takács Nikolas után Vastag Tamás is túl van egy párbajon, összehívta a fiúkat egy vacsorával egybekötött beszélgetésre. Ildikó igazán kitett magáért, hiszen erdélyi lakomát varázsolt a srácok elé.

Megnézem »