2010. november 25. - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Mester Tamás kontra Szíj Melinda

Mester Tamás meglepően nyilatkozott Szíj Melindáról. A zsűritag

http://www.kartc.hu/779

Alekosz, a Villamester

A nézők legutóbb arról dönthettek, hogy ki legyen

http://www.kartc.hu/1225

Vastag Csaba vetkőzött

Az X-Faktor ügyeletes szívtiprója, Vastag Csaba nem csak

http://www.kartc.hu/1207

Mester Tamás kontra Szíj Melinda

Mester Tamás meglepően nyilatkozott Szíj Melindáról. A zsűritag nem nézi jó szemmel, hogy a színpadon csetlő-botló, nem éppen sztáralkat Melindát ajnározza a közönség. Mester Susan Boyle-szindrómának nevezte az esetet, és nem szeretné, ha Szíj Melinda lenne a befutó a Megasztárban,

Megnézem »

Alekosz, a Villamester

Alekosz A nézők legutóbb arról dönthettek, hogy ki legyen a Villamester. Az első hangzásra nem túl imponáló cím most még nem bír túl nagy jelentőséggel, de ahogy egyre többen laknak majd a Villában, egyre nő a feszültség, és egyre nagyobb veszekedések és kiborulások lesznek, akkor megnő a jelentősége ennek a szerepnek is.

Megnézem »

Öten a Villában – Gigi és Béci jutott be a testvérek közül

Gigi és Béci Szerda este beköltöztek az első lakók. A már korábban beszavazottak eddig szállodában várták a nagy estét. Alekosz, Éva és Olivér mellé a fiatal testvérpár, Gigi és Béci csatlakozott. Alekosz nem csak rendmániás, hanem igazi nagy rajongója a női nemnek, ugyanis a beköltözés alatt hol a Törtető Évát, hol a műsorvezetőt, Lilut fogdozta.

Megnézem »

Vastag Csaba vetkőzött

Vastag Csaba Az X-Faktor ügyeletes szívtiprója, Vastag Csaba nem csak hangjával keltette fel a női rajongók figyelmét, hanem sármos megjelenésével is. Azonban mint kiderült, már mutatkozott félmeztelenül kamerák előtt. Egy reklámfilm erejéig ország-világ láthatta izmos felsőtestét. Csaba elmondása szerint egy baráti felkérésre mondott akkor igent és még pénzt sem kért a szerepért.

Megnézem »

Dorkáéknak anyagi gondjaik vannak

Shodeinde Dorka Shodeinde Dorka, az X-Faktorból kiesett fiatal anyuka most mesélt először anyagi helyzetéről. Ki gondolná, hogy a fény és csillogás után a monoton hétköznapokban ugyanolyan megélhetési gondokkal küzd Dorka, mint egy átlagember. Dorka férje Ausztriában focizott, de családjáért feladta munkáját és tanulmányait is, ezért Magyarországra költözött.

Megnézem »