2010. november 24. - Archívum

Ördög Nóri terhes?

nori-rovid-hajjal Az X-Faktor csinos műsorvezetője új szerepre készül. Az RTL Klub háza táján azt csiripelik a madarak, hogy Ördög Nóri babát vár. Nóri cáfolja a híreket, azonban ha jobban megfigyeljük viselkedését, rájöhetünk az igazságra. Nóri valószínűleg babona miatt nem akarja világgá kürtölni, hogy gyermeket vár. Magánéleti dolgait nem szereti kiteregetni a nyilvánosság elé.

Megnézem »

Celebek ki, valódi Villalakók be!

Való Világ 4 Szerda este beköltöznek a beszavazó show nyertesei. És ez azt jelenti, hogy a celebeknek el kell búcsúzniuk a Villától. Alekosz, Éva, Olivér és egy testvérpár veheti először birtokba a luxusbörtönt és várhatja napról napra az új jövevényeket. Alekosz az Okostojások kategóriából nyerte el a közönség tetszését.

Megnézem »

Geszti mérges – Nem Dorkának kellett volna kiesnie

geszti-peter Szombaton Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól. A fiatal énekesnő jól tűrte a megpróbáltatásokat, mosolygós és vidám maradt a búcsú alatt is. A kulisszák mögött Geszti értetlenül állt, szerinte Dorka igazságtalanul esett ki. Geszti Péter nem rejtette véka alá véleményét. Egyáltalán nem számított Dorka kiesésére.

Megnézem »