2010. november - Archívum

november 2010
H K S C P S V
« okt   dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Norbi és Csaba nem él vissza a népszerűséggel

Vastag Csaba Nem kétséges, hogy a lányok odavannak a két X-Faktoros versenyzőért. Nem csak szavazatokkal halmozzák el a két fiút, hanem rajongói levelekkel és felajánlkozásokkal is. Vastag Csaba és Király l. Norbert azonban talpig úriemberek, nem használják ki a kínálkozó alkalmakat. Keresztes Ildikó, Norbi mentora mesélt arról, hogy Norbi alig tudja

Megnézem »

Az első hétvége a Való Világ Villában

Való Világ 4 Laci beköltözése után sorra kapták a feladatot a Villalakók, hogy ne unatkozzanak a hétvégén sem. Szerepeltek az X-Faktorban, kiderült, hogy kivel nem szeretnek együtt lakni a többiek, és Zsófi teljesen meztelenül töltötte az éjszakát. Az X-Faktor élő adásába kapcsolódhattak be a lakók, de nem mint nézők, hanem mint szereplők.

Megnézem »

A harcművészetek nagymestere, Laci a 7. Villalakó

Laci Pénteken a Dokik versenyeztek a nézők kegyeiért. A Villalakók közül csupán egy bátor akadt, aki az erőszakból diplomázott Lacit akarta a Villába. A többiek féltek rá voksolni. A közönség azonban úgy döntött, hogy ne a vagány ügyvédjelölt Diana, és ne a fiatal lányok után futó, szintén ügyvéd József kerüljön be a showba. A nézők a harcművészetek nagymesterét, az akciófilmekbe illő titkos küldetéseken részvett Lacit küldték a Villába.

Megnézem »

Slágeres előadók dalai: Wolf Kati esett ki

Wolf Kati Közeleg az X-faktor vége, egyre kiélezettebb a verseny. Az elmúlt este folyamán már csak hatan mutathatták meg tehetségüket. A feladat az volt, hogy olyan előadókat énekeljenek az x-faktor sztárjai, melyek leginkább egyslágeres dalokkal futottak be. A produkciók most már csaknem egyenrangúak, hiszen a legjobb 6 énekesről van szó.

Megnézem »

A 7. élő adás közös dala

Nóri és Balázs Az elmúlt este folyamán kizárólag olyan dalokat énekeltek az x-faktor tehetségek, melyek valamikor nagy – nagy slágerek voltak, és hamar beépültek a köztudatba. 6 x-faktor sztár, 6 tehetséges énekes, a létszám már családi méretekre csökkent. A 7. élő adásban sem maradhatott el a közös dal, melyet itt és most visszanézhetsz, ha netán lemaradtál róla.

Megnézem »

András maradt, Giorgio kiesett

András maradt, Giorgio kiesett

Az érzéki megasztár 5 döntőjének végére a nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot Kállay Saunders András és Giorgio (Djordjevic István) kapta. A verseny egyre kiélezettebb, egyre kevesebben vannak, és egyre nagyobb az izgalom, vizsgadrukk. Végül András maradhatott bent a megasztárban, ahol jövő héten már csak négyen mérettethetik meg magukat.

Megnézem »

Zsófi, a legnaívabb

Zsófi A csütörtöki beszavazásnál a Naívák közül juthatott be egy lány a Villába. A szöszke, mosolygós 19 éves Zsófit választották a nézők. Az adás végére a lány kiérdemelte a Legnaívabb címet. Bemutatkozó kisfilmjéből kiderült, hogy Zsófit már sokszor átverték a férfiak, könnyen lesz szerelmes és igazán életvidám felfogása van.

Megnézem »

Szexi dalok ma este a Megasztárban

janicsak-veca A versenyben maradt öt Megasztár-versenyző minden fortélyt bevet, hogy ma este elcsábítsa a közönséget. Dögös és igazi vérpezsdítő dalokkal készülnek a döntősök. Tolvai Renáta rövid haját hosszú szőke tincsekre cseréli. Zsidró Tamás, mesterfodrász 200 tincset varr Reni hajához, amivel még vonzóbb lesz az egyébként is csinos lány.

Megnézem »

Janicsák Veca és Takács Nicolas egymásba szerettek?

Takács Nikolas Olyan híresztelések terjednek az éterben, hogy az X-Faktor két tehetséges énekese, Takács Nikolas és Janicsák Veca többet érez egymás iránt, mint szimpla barátság. Mindketten fiatalok, tehetségesek, nincs párjuk és össze vannak zárva. Az énekesek tagadják, hogy bármi is kialakult volna köztük, azonban az tény, hogy

Megnézem »

Tomi és Nikolas mentoranyjuknál vacsorázott

Keresztes Ildikó Az X-Faktor mentorai közül nem kétséges, hogy Keresztes Ildikó a legaggódóbb. Most, hogy Takács Nikolas után Vastag Tamás is túl van egy párbajon, összehívta a fiúkat egy vacsorával egybekötött beszélgetésre. Ildikó igazán kitett magáért, hiszen erdélyi lakomát varázsolt a srácok elé.

Megnézem »