2010. október 23. - Archívum

Takács Nikolas újra reflektorfényben

Takács Nikolas Nagyon oda tette Nikolas a hangját, a testét – lelkét egyaránt az elmúlt döntőben. Újra ringben érezhette magát, hiszen megint csak az bizonyosodott meg róla, hogy képzett hanggal, és egyedi képességekkel, adottságokkal rendelkezik. Leénekelt mindenkit a színpadról, toronymagas, professzionális produkciót nyújtott.

Megnézem »

Wolf Kati, a diszkós anyatigris

Wolf Kati Kati ezúttal diszkós témában pörgött a színpadon. Sőt, fiúk hada táncolta körbe, akik szó szerint másztak utána. Korát meghazudtolva, fiatalosan, lendületesen, csábítóan és tisztán adta elő slágerdalát. Ildikó szigorú akart lenni, de nem ment neki, Feró pedig nem csak a nótába, hanem Katiba is beleszeretett.

Megnézem »

Janicsák Veca, akiről nem lehet rosszat mondani

janicsak-veca Veca, azaz Veronika igen magasra tette a mércét még saját magának is, de aztán remekül megoldotta a feladatot és könnyedén énekelte el pörgős és energiadús dalát. Whitney Houston hangját egyébként is nehéz felülmúlni. A mentoroknak általában tetszett az egész produkció úgy, ahogy volt.

Megnézem »

Domokos Fanni – Hazament..

Domokos Fanni Domokos Fanni még nem igazán tűnt fel oldalainkon, most már eljött az ideje, hogy róla is szót ejtsünk. Akik már a döntőben énekelnek, mindenképpen szót érdemelnek, mert nem véletlen kerültek ide. Fanni esetében is így van. Remek hangú énekesnő, saját magához mérten hozta a megszokott formát.

Megnézem »

Vastag Tamás továbbra is lírai marad

Vastag Tamás Tamás most is hozta a formáját, szokásához híven ismét egy lassú, lírai dallal próbálta a nézők kegyeit megszerezni. A fiatal, tehetséges fiúból a mentorok még mindig azt várják, hogy mikor fog kitörni. Ettől függetlenül nagy kincsnek tartják a hangját, a tehetségét és őszinte természetességét. Miklós szerint ideje lenne a kettesből felváltani ötödik sebességbe.

Megnézem »

A Fivérek nélkül folytatódik a Megasztár Döntő

[A kép nem létezik]A latin zenét játszó zenekar ezúttal stílust váltott a péntek esti élő megasztárban. A közös feladat az volt, hogy mindenkinek magyar dalokat kellett előadni. Zorán Ünnep című dalát adták elő meglehetősen lírai hangszereléssel és énekléssel. Eszenyi Enikőnek például túlságosan érzelgős volt a dal, miközben ünnepi hangulatot kellett volna visszaadnia.

Megnézem »