2010. október 17. - Archívum

X-faktor Döntő – Az 1. élő adás

Nóri és Balázs Szombaton elkezdődött az X-faktor élő döntőjének első fordulója. Meglepetésekben volt bőven részük a nézőknek. A frizurák, a ruhák, a táncok, na és persze a fantasztikus dalok lehengerelték a mentorokat és a közönséget is. Izgalmak, profi előadások és végén búcsú az egyik versenyzőtől.

Megnézem »

Norbi most is hozta a formáját

Király L. Norbi Az X-faktor különlegessége, hogy minden énekest saját mentora konferálja színpadra. A 12 produkció közül kettő emelkedett ki a többi közül, Norbi és Kati előadása. Király L. Norbert hozta most is a formáját. Fantasztikus show-t adott elő. Az énekhangját eddig is ismertük, és egyedi mozgását is láthatta már ország-világ, azonban mégis tudott újat mutatni.

Megnézem »

Wolf Kati jobb volt, mint eddig..

Wolf Kati Wolf Kati Sarah Connor egyik dalát adta elő. Talán a legnagyobb fejlődésen Kati ment át a válogatástól az első élő adásig. A kétgyermekes családanya megmutatta, hogy egy nő egyszerre lehet édesanya és popsztár is. Gyönyörű előadás, csodás hang, és kellemes külső – talán ezekkel lehet a legrövidebben összefoglalni Wolf Kati előadását.

Megnézem »