2010. október 2. - Archívum

Király L. Norbi ismét nagyot alakított

Király L. Norbi Király L. Norbert ezúttal Varga Viktor dalát adta elő. Adta elő? A produkciójára inkább más kifejezés illene, de az leírhatatlan. Természetesen sajátos, egyedi stílusában énekelt, táncolt, őrjöngött, meg úgy alapból hozta a megőrült formát. Mindenkinek nagyon tetszett, legfőképp a zsűrinek is. Már előre izgultak, hogy ezúttal hogyan produkál..

Megnézem »

24 továbbjutó 4 csoport

Nóri és Balázs Újabb adást adott le az RTL Klub a táborból. Sokan kiestek, ezt többnyire a hibázások és bakik miatt köszönhetik. Az x-faktor története innentől kezdve lesz igazán izgalmas, ugyanis mind a 4 mentor megkapta a saját csapatát, és így alakult ki a 4 csoport, melyek egymással is versenyezni fognak. Jövő héten dupla adással jelentkezik majd az X-faktor.

Megnézem »

A műsor után videókkal visszavárunk

Ördög Nóri és Sebestyén Balázs Hamarosan kezdetét veszi az x-faktor. Mint tudjuk, ismét a táborból jelentkezik a tehetségkutató, ahol jelenleg 50 versenyző (csoport) küzd meg a győzelemért. A mai adás izgalmasnak fog indulni, ahol szintén sokan esnek ki, és a következő hétre már csak 24-en maradnak. Látogass vissza a műsor után, újra megmutatjuk neked a legemlékezetesebb pillanatokat.

Megnézem »

Megasztár döntő – Első felvonás

Susan Boyle Patai Anna, Varga J. Bernadett, Tolvai Renáta, Szíj Melinda, Lakatos Yvette, Szeleczki Dávid, Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Gusztos Bence, Djordjevic István „Giorgio”, Csonka Andreas, a Fivérek, és az Adam’s Comedy – Az élboly, melyből a végén csupán egy maradhat, egy, aki a 2010-es év hangja lesz.

Megnézem »