2010. szeptember 23. - Archívum

RTL Klub Dalverseny – Jelentkezz Te is

X Faktor Az RTL Klub egy újabb újdonsággal szolgált nézőinek, hallgatóinak. 2010.  szeptember 20-án elkezdte Dalverseny nevű játékát. Hasonló ez, mint annó a Webcsillag volt. Ugyanis videót kell feltölteni az RTL Klub oldalára, ahol Te énekelsz. Remek vígaszág lehet tehát mindazoknak, akik nem maradtak benn az x-faktor versenyben.

Megnézem »

Csuvár Dorina, a hangszerboltos

Csuvár Dorina Dorina, elmondása szerint egy hangszerboltban dolgozik, és nem énekel jól. Hát ezt igen könnyen megcáfolta, mikor belekezdett a produkciójába. Zenei stílusa inkább a Rock and Roll, dalválasztása is erre esett, persze Nagy Feró örömére. Nézd meg te is a videót!

Megnézem »

Acapellers

X Faktor Az Acapellers egy érdekes formáció, amiben 6 férfi énekel hangszerek nélkül. Vagyis ez nem teljesen igaz, ugyanis a hangszerük a saját énekhangjuk. Vokáloznak, szólóznak, dobolnak, mindent sajág maguk oldanak meg, és így jön létre a zenekari hangzás.

Megnézem »

Koszi Janka előadása

Koszi Janka előadása

Koszi Janka és Caramel románca »

Nézd meg Koszi Janka előadását, hogy énekelt az x-faktorban. Ha tetszett a produkció, leírhatod véleményedet a videó után. Ha nem, akkor is : )

Megnézem »