2010. szeptember 11. - Archívum

Kállai-Kiss Zsófia – könnyek és örömök

kallai-kiss-zsofia Cserháti Zsuzsa – Egy elfelejtett dal című szerzeményét mutatta be Zsófi, a nagyközönség előtt. Erőteljes énekhang, tiszta intonáció jellemezte előadását. Keresztes Ildikót intenzív könnyezésbe késztette, miközben énekelt. Egy újabb tehetségnek lehettünk szem- és fültanui, vajon ki lesz az igazi ellenfele?

Megnézem »

Szirota Dzsenifer

szirota-dzsenifer Dzsenifer családjából többen is próbáltak érvényesülni, végül a fiatal lány produkciója bizonyult a legjobbnak. Valóban jól énekel, és erőteljes hanggal rendelkezik a 16 éves tini. Bár nagy idegeskedéssel és lámpalázzal indult neki az előadásnak, végül belejött, és jól teljesített. Hallgasd vissza Dzsenifer fellépését újra!

Megnézem »

Báder Mária – Tina Turner utód?

bader-maria Tina Turner – Privát Dancer c. számát próbálta adoptálni az X-faktor színpadán Báder Mária. Ha szeretnéd (újra) látni, hogy sikerült az előadása, akkor nem is szaporítanám tovább szót, szóljon az ének. Nézd meg a videót.

Megnézem »

Beeri Benjámin – ének és trombita

beeri-benjamin Ha színpadi mozgásban nem is jeleskedett Benjámin, énekhangjával csendre bírta a hallgatóságot. Aki értékeli a zenét, és / vagy űzi is azt, külön értékelte a fiatal énekes és zenész trombitajátékát is. A fiú énekével és hangszeres előadásával próbált beépülni az x-faktorok táborába.

Megnézem »

Varga Lilla – Bartha Ákos

bartha-akos-es-varga-lilla Egy lány és egy fiú. Ketten egy szerelmes párt alkotnak, és együtt zenéltek. Noha a csajszi idősebb pár évvel a fiúnál, mégis valami összetartja őket. Talán a zene, talán más. Lillát kevésbé dicsérte a zsűri, Ákost annál inkább. Végül továbbjutás volt az eredmény. Nézd meg őket újra!

Megnézem »