2010. szeptember 4. - Archívum

Király L. Norbert: az év legnagyobb vicce vagy tehetsége?

kiraly-l-norbert Na, ez itt a nagy kérdés valóban. Ahogy belekezdett a “mutatványba”, mindenki csak hangosan nevetett, de inkább röhögött. A mentorok is nehezen maradtak meg a székükben. Norbiról mindenki azt hitte, most szabadult az elmegyógyintézetből egészen addig, míg meg nem szólalt.

Megnézem »

Spiriev Teodor: fura mozgás remek énekhang

spiriev-teodor Teodor, vagyis TEO fél éve zuhanyozás közben jött rá arra, hogy ő milyen jól énekel. Ennek hatására jelentkezett az x-faktor tehetségkutatóba. És nem tagadás, valóban jól énekel, és jó énekhanggal rendelkezik. Frank Sinatra egyik, nem is egyszerű dalát választotta előadásnak.

Megnézem »

Samu Kriszta Mazsi és az AC DC

samu-kriszta-mazsi Mazsi rock and roll előadása kifejezetten tetszett az x-faktor mentorainak. Kiváló, erős, határozott énekhangával, valamint magabiztos előadásával továbbjutott. Nagy Feró megvolt őrülve a zenéért, és Mazsi hangjáért egyaránt. Nem véletlen, a rockzenével belopta magát a szívébe.

Megnézem »

Vastag Csaba csókja – válogatás videó

vastag-csaba Csaba öccsével együtt jött az x-faktor versenyre, azonban mindketten külön produkcióval, külön versenyzőként indultak. Amíg öccse egy kellemes, lassú dalt adott elő, addig Csaba pörgött a szinpadon. A mentorok szerint az igazság valahol a kettő között van.

Megnézem »

Janicsák Veca (Veronika) – válogatás videó

janicsak-veca Veronika, a méltán híres Janicsák István lánya, aki a Zizi Labor formációban vált ismertté. Zizi édesapa elkísérte lányát a versenyre, és vele együtt izgult a továbbjutásért. Idegeskedésre azonban semmi ok nem volt, hiszen Veca kiválóan elénekelte választott dalát. Magabiztos kiállással, magabiztos éneklést láthattunk és hallhattunk.

Megnézem »

Bodnár Attila – válogatás videó

bodnar-attila Bodnár Attila előadása idegességgel, zavartsággal és megbántással indult. Ugyanis a mentorok rákérdeztek arra, hogy van-e köze ahhoz a Bodnár Attila énekeshez, aki korábban az Elfújja a szél c. dallal futott be. Az x-faktor versenyre jelentkezett Attila az ismert énekes fia, azonban legszívesebben ezt letagadná.

Megnézem »

Fási Dóra – válogatás videó

fasy-dora Dóri jött, énekelt és nyert. Vagyis egyértelmű továbbjutó az x-faktor 2. válogatás adásában. A hosszú zenei bevezető után talán még senki nem hitte volna, hogy egy ilyen remek hangú lányt fogunk hallani. Az előadása tetszett a mentoroknak is, ezért gondolkodás nélkül tovább jutatták Dórit.

Megnézem »

Ma este 2 Megasztár is lesz

Susan Boyle Ma este, azaz 2010. szeptember 4-én kettő megasztár adást is lead a TV2. Ezzel újabb meglepetést okozott a nézőknek, ugyanis sokáig Mindenki azt hitte, hogy csak 1 lesz. 1 rész: válogatás, 2. rész már a középdöntő lesz. Vélhetőleg ezzel próbálja nézettségben utolérni az RTL Klub-ot, ahol 19:30-tól újra az X-faktor fog menni.

Megnézem »