2010. szeptember - Archívum

szeptember 2010
H K S C P S V
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

150-ből csak 50 maradhat – ki a kedvenced?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2010. szeptember 25. 19:30. Az x-faktor ezúttal a Thália Színházban jelentkezik. Nem lesznek nézők, csak és kizárólag a zsűri, vagyis a mentorok tartózkodnak majd a tehetségek meghallgatásán. Neked ki a kedvenced? Kinek az előadása tetszett a legjobban? Írd meg véleményedet most!

Megnézem »

Presser Gábor balesete

X-faktor - Reggeli Presser Gábor csütörtökön súlyos balesetett szenvedett. Értesüléseink találkozója lett volna az LGT tagjaival, egykori gitárosuk emléktába avatójára érkezett volna, de ez nem történt meg. Pici kerékpárra próbált eljutni a megbeszélt helyszínre, de egy sáros úton elesett, és elég csúnyán megütötte magát.

Megnézem »

RTL Klub Dalverseny – Jelentkezz Te is

X Faktor Az RTL Klub egy újabb újdonsággal szolgált nézőinek, hallgatóinak. 2010.  szeptember 20-án elkezdte Dalverseny nevű játékát. Hasonló ez, mint annó a Webcsillag volt. Ugyanis videót kell feltölteni az RTL Klub oldalára, ahol Te énekelsz. Remek vígaszág lehet tehát mindazoknak, akik nem maradtak benn az x-faktor versenyben.

Megnézem »

Csuvár Dorina, a hangszerboltos

Csuvár Dorina Dorina, elmondása szerint egy hangszerboltban dolgozik, és nem énekel jól. Hát ezt igen könnyen megcáfolta, mikor belekezdett a produkciójába. Zenei stílusa inkább a Rock and Roll, dalválasztása is erre esett, persze Nagy Feró örömére. Nézd meg te is a videót!

Megnézem »

Acapellers

X Faktor Az Acapellers egy érdekes formáció, amiben 6 férfi énekel hangszerek nélkül. Vagyis ez nem teljesen igaz, ugyanis a hangszerük a saját énekhangjuk. Vokáloznak, szólóznak, dobolnak, mindent sajág maguk oldanak meg, és így jön létre a zenekari hangzás.

Megnézem »

Koszi Janka előadása

Koszi Janka előadása

Koszi Janka és Caramel románca »

Nézd meg Koszi Janka előadását, hogy énekelt az x-faktorban. Ha tetszett a produkció, leírhatod véleményedet a videó után. Ha nem, akkor is : )

Megnézem »

Amikor a Punk és az Opera találkozik

Való Világ 4 Érdekes zene és dal összeállításnak lehettünk szemtanui az elmúlt szombat Megasztár Középdöntő adásán. 2 különböző zenei stílus találkozása egy népszerű dalban. Genya, a punk, és Márk a szoprán operaénekes a Hajmási Péter című produkciót mutatta be egy zongorakíséret mellett. A végeredmény magáért beszél, meg kell nézni.

Megnézem »

Adam’s Comedy – Ciao Marina

Gigi és Béci A fiatal tehetséges bana egy zseniális produkciót mutatott be a megasztár műsorán. Hihetetlen muzsikális és zenei volt az előadás, amiban a Hungária együttes Ciao Marina c. dalát dolgozták fel. Leginkább swing, blues, és reggae stílusban. Bár Fridinek nem annyira tetszett, amit látott és halott, de a zenész fülekkel megáldott emberek számára bejött és átjött a muzsika.

Megnézem »

Kállai-Kiss Zsófia – könnyek és örömök

kallai-kiss-zsofia Cserháti Zsuzsa – Egy elfelejtett dal című szerzeményét mutatta be Zsófi, a nagyközönség előtt. Erőteljes énekhang, tiszta intonáció jellemezte előadását. Keresztes Ildikót intenzív könnyezésbe késztette, miközben énekelt. Egy újabb tehetségnek lehettünk szem- és fültanui, vajon ki lesz az igazi ellenfele?

Megnézem »

Szirota Dzsenifer

szirota-dzsenifer Dzsenifer családjából többen is próbáltak érvényesülni, végül a fiatal lány produkciója bizonyult a legjobbnak. Valóban jól énekel, és erőteljes hanggal rendelkezik a 16 éves tini. Bár nagy idegeskedéssel és lámpalázzal indult neki az előadásnak, végül belejött, és jól teljesített. Hallgasd vissza Dzsenifer fellépését újra!

Megnézem »