2010. augusztus 24. - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Fridi miatt égett le a konyhája – videó

Egy hölgy Friderikuszt okolta konyhája leégése miatt, mert

http://www.kartc.hu/530

Angyalka bosszúja – válogatás videó

Megdöbbenést és mosolygást váltott ki Owusu Angyalka Malvina,

http://www.kartc.hu/3809

A Megasztár Genyája – válogatás videó

Genya is kapott még egy esélyt, hogy bizonyítson.

http://www.kartc.hu/548

Idol Eyed – válogatás videó

Olyan énekes is akadt, akit a 4. szériából

http://www.kartc.hu/538

Fridi miatt égett le a konyhája – videó

Herman Péter Egy hölgy Friderikuszt okolta konyhája leégése miatt, mert hajdanán a konyháról megfeledkezve nézte Sándor műsorát. Éneke kevésbé, de magával ragadó egyénisége, szókimondósága, humora lenyűgözte a zsűrit. Presser Gábor „Hofi közeli élménynek” nevezte a jelenséget.

Megnézem »

Angyalka bosszúja – válogatás videó

Wolf Kati Megdöbbenést és mosolygást váltott ki Owusu Angyalka Malvina, aki először királynői koronával hívta fel magára a figyelmet, majd miután elkezdett énekelni, már az énekhang és ritmusérzék hiánya volt a figyelemfelkeltő. Angyalka után édesanyja is „énekelt” a zsűrinek, hasonló sikerekkel, mint lánya.

Megnézem »

A Megasztár Genyája – válogatás videó

nori-rovid-hajjal Genya is kapott még egy esélyt, hogy bizonyítson. A különleges dal és az egyedi külső meggyőzte a zsűrit. Elmondása alapján, környezetében Mindenki Genyának szólítja, innen ered a neve. A produkció is legalább olyan érdekes lett, mint a beceneve.

Megnézem »

Idol Eyed – válogatás videó

Vastag Tamás Olyan énekes is akadt, akit a 4. szériából fiatal kora és hamiskás hangja miatt hazaküldött a zsűri, és most újult erővel, egy bandával tért vissza. A siker nem maradt el, bejutottak a középdöntőbe.

Megnézem »

Fekete Ági a börtönből- válogatás videó

[A kép nem létezik]A válogatáson egy kecskeméti börtön elítéltje, Fekete Ági is bemutatkozhatott. A 33 éves nő egyébként 6 gyermeket nevel, de most garázdaság és lopás vádja miatt kell ülnie. A zsűrit meglepte a fiatalasszony jelentkezése, de természetesen neki is lehetőséget adtak, hogy megcsillantsa tehetségét.

Megnézem »

K-9 – válogatás videó

Domokos Fanni A K-9 formáció a rapet és a klasszikus zenét keverte össze. Van egyéniségük és tehetségük. Ez kell a közönségnek! Neked mi a véleményed a K-9 zenekarról, együttesről?

Megnézem »

Válogatás videók – 2010. augusztus 21.

Susan Boyle A Megasztár 5 válogatások szombat esténként futnak a TV2 műsorán. 5. széria, így azt gondolná az ember, hogy annyi casting után, ami a tehetségkutató mögött van, már nem lehet megdöbbentőt, megrázót vagy nevetségeset mutatni. De téved, aki így gondolja!

Megnézem »