2010. augusztus - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Two Duo – az ígéretes lányok

Arustei Andrea (képen) énekel, miközben Biczó Lilla gitározik.

http://www.kartc.hu/3810

Horváth Alexandra – 11 évesen énekesnő

És valóban. 11 évesen igazi nőies hangja van,

http://www.kartc.hu/607

A halandzsa király vs. Bikicsunáj – videó

Barabás Attila, 35 éves kertész Budapestről érkezett a

http://www.kartc.hu/595

Theifel Jenő – sokadikra, de csak sikerült

Kicsit megkésve, de újra jelentkezünk, és megmutatjuk a

http://www.kartc.hu/587

augusztus 2010
H K S C P S V
« júl   szept »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Two Duo – az ígéretes lányok

Vastag Csaba Arustei Andrea (képen) énekel, miközben Biczó Lilla gitározik. A fiatal csajok remekül játszanak és zenélnek együtt. A zsűri már azért állította le előadásukat, hogy közöljék, ők is továbbjutók. A Misztrál együttes Indulj el az úton című dalát adták elő. Egy újabb esélyes párost láthatunk és hallhatunk.

Megnézem »

Horváth Alexandra – 11 évesen énekesnő

Szabó Mariann És valóban. 11 évesen igazi nőies hangja van, és szépen tud énekelni. Mester Tamás is megdöbbenve figyelte és hallgatta a fiatal, énekes tehetséget. Horváth Alexandra előtt még biztosan nagy jövő lesz. Az az álma, hogy énekesnő lehessen, hamarosan meg is fog valósulni.

Megnézem »

A halandzsa király vs. Bikicsunáj – videó

NON STOP Barabás Attila, 35 éves kertész Budapestről érkezett a megasztár válogatására. A Las Ketchup régi hatalmas slágerével akart tovább jutni a válogatáson. Elmondása szerint csak és kizárólag azért nem sikerült neki a továbbjutás, mert nem 2 kézzel “táncolt”. Nézd meg a videót, és alkoss róla Te is véleményt.

Megnézem »

Theifel Jenő – sokadikra, de csak sikerült

Summer Sisters Kicsit megkésve, de újra jelentkezünk, és megmutatjuk a 2010. augusztus 28-ai adás legemlékezetesebb videóit. Mint tudjuk, az x-faktor is ezen a napon indult el, és a nézettségi többséget az RTL Klub nyerte meg. De vajon mi is történt a megasztár háza táján?

Megnézem »

Az igazi Hallelujah: Takács Nikolas – válogatás videó

Takács Nikolas Egy korábbi bejegyzésünkben (videóval) említést tettünk arról, hogy már a csapból is a Hallelujah dal folyt. Azonban mindegyik szörnyű előadásban volt látható, hallható. De jött egy fiatalember, Takács Nikolas, aki megmutatta, hogyan kell elénekelni Leonard Cohen remek dalát.

Megnézem »

A bájos kismama éneklése – válogatás videó

shodeinde-dorottya-a-kismama Rengetegen jelentkeztek az x-faktor válogatására. Mi sem bizonyítja jobban, hogy megannyi féle emberrel találkozhattak a mentorok, zsűrik. Egyik érdekes, de inkább “bájos” jelenség volt Shodeinde Dorottya is, akik 8 hónapos terhesen énekelt egy jót. A 4 mentornak nagyon tetszett, ezért IGEN szavazatokkal tovább is jutatta a kismamát.

Megnézem »

Muri Enikő lesz a befutó? – válogatás videó

Muri Enikő Muri Enikő Nyíregyházáról érkezett az X-faktor válogatására, és 20 évesen egy szenzációs előadást mutatott be az x-faktor mentorok, és természetesen a tv nézői előtt. A fiatal lányt remek hanggal áldotta meg az ég, az biztos. Krisztálytisztán, és tiszta érzelemmel énekelte el lassú dalát.

Megnézem »

Hallelujah és X-faktor torta

Ördög Nóri és Sebestyén Balázs Az RTL Klub elkezdte eddigi legnagyobb költségvetésű tehetségkutató műsorát az X-faktort. Hallelujah. Igen, Leonard Cohen – Hallelujah c. dala nagyon népszerű volt, sokan választották. Keresztes Ildikó például már az ereit is fel akarta vágni, annyira szőrnyű előadásokat hallot Hallelujah címmel.

Megnézem »

Fridi miatt égett le a konyhája – videó

Herman Péter Egy hölgy Friderikuszt okolta konyhája leégése miatt, mert hajdanán a konyháról megfeledkezve nézte Sándor műsorát. Éneke kevésbé, de magával ragadó egyénisége, szókimondósága, humora lenyűgözte a zsűrit. Presser Gábor „Hofi közeli élménynek” nevezte a jelenséget.

Megnézem »

Angyalka bosszúja – válogatás videó

Wolf Kati Megdöbbenést és mosolygást váltott ki Owusu Angyalka Malvina, aki először királynői koronával hívta fel magára a figyelmet, majd miután elkezdett énekelni, már az énekhang és ritmusérzék hiánya volt a figyelemfelkeltő. Angyalka után édesanyja is „énekelt” a zsűrinek, hasonló sikerekkel, mint lánya.

Megnézem »