2010. május - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Megasztáron innen, Comet-en túl: Puskás Peti

Négy éve annak, hogy Puskás Peti a Megacastingtól

http://www.kartc.hu/344

Nagy Feró lesz az X-faktor első mentora 2. rész

Kiderült, ki lesz az X-faktor egyik mentora. Az

http://www.kartc.hu/354

Megvan az első zsűri / mentor: Nagy Feró 1. rész

Bizonyára sokan várták már a nagy pillanatot, hogy

http://www.kartc.hu/342

Szégyenbe hozta a Tv2 a népművészt – Pál István

Kisebb botrány alakult ki a Megasztár háza táján.

http://www.kartc.hu/3807

május 2010
H K S C P S V
« ápr   jún »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Megasztáron innen, Comet-en túl: Puskás Peti

fasy-dora Négy éve annak, hogy Puskás Peti a Megacastingtól egészen a döntőig dalolta magát, rengeteg tehetséget utasítva ezzel maga mögé, ám a zsűri még sem őt titulálta 2006 hangjának. Ennek ellenére mára még is sztárként emlegeti a nagyérdemű. Az énekesi vénával megáldott fiatalt a tehetségkutató harmadik szériája által ismerhette meg a közönség, s bár kvalitását senki sem vitatta,

Megnézem »

Nagy Feró lesz az X-faktor első mentora 2. rész

Nagy Feró Kiderült, ki lesz az X-faktor egyik mentora. Az RTL Klub a Fókusz című műsorben jelentette be, hogy Nagy Feró fogja támogatni az új tehetségkutató jelentkezőit. Arra is fény derült, hogy még három másik mentor fog versengeni a show-ban. Az ő neveiket még nem ismerjük, de könnyen meggyűlhet majd a bajuk a szókimondó rockerrel.

Megnézem »

Megvan az első zsűri / mentor: Nagy Feró 1. rész

Nagy Feró Bizonyára sokan várták már a nagy pillanatot, hogy vajon ki, vagy kik lesznek az X-faktor tehetségkutató verseny mentorai, zsűrijei. Ugyanis itt többről van szó, mint egyszerű zsűrizésről, bíráskodásról. A brit x-factor mintájára minden versenyző kapni fog maga mellé egy mentort, aki végig segíti és ösztönzi a verseny folyamán.

Megnézem »

Szégyenbe hozta a Tv2 a népművészt – Pál István

kiraly-l-norbert Kisebb botrány alakult ki a Megasztár háza táján. A 91 éves Pál István, mint utóbb kiderült, nem önszántából érkezett a stúdióba. A Tv2 kereste meg, és hozatta el, majd egy teljes valótlanságon alapuló cikkre hivatkozva, erotikus nóta éneklésére próbálták rávenni. István bácsi megsértve, és szégyenkezve kellett, hogy távozzon a műsor felvételéről, és

Megnézem »

Az ACDC a Megasztár 5-ben

Takács Nikolas Szeretnéd mi? Én is szeretném, de sajnos ez nem igaz. Viszont reméljük, hogy lesz néhány jó kis ütös rockzene is a Megasztár 5 palettáján, hiszen ebből mindig keveset látunk. És hogy hogyan jutott ez eszembe?

Megnézem »

Tabáni István a Megasztár versenyen

shodeinde-dorottya-a-kismama „Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs.” Kevés olyan ember lézeng az országban, aki ne ismerné Tabáni István nevét. A múzeumi teremőrből sztárrá avanzsált kiscsillag majdnem pályát tévesztett, egy korábbi kudarc megélése miatt. Késznek érezve magát a megmérettetésre, a fiatalember jelentkezett a TV2 Megasztárjának negyedik szériájába,

Megnézem »

Akár Sebestyén Balázs is lehet Ördög Nóra párja

Sebestyén Balázs Több variáció is elképzelhető az X-faktor vezetésével kapcsolatban. Legutóbb Sebestyén Balázs neve merült fel, de konkrét információt nem árult el a produkció vezetője. Az is elképzelhető, hogy Ördög Nóra egyedül áll majd a kamerák elé az új tehetségkutató adásai alkalmával.

Megnézem »

Petruska András: Duettből szóló

Muri Enikő Nehéz helyzetbe került a múlt szombati adásban látott Vocal Accoustic Band, ugyanis a kéttagú formációt a közös produkció alapján nem juttatta tovább a négy döntnök. Eszenyi Enikő azonban szólóban Andrásnak megadta a lehetőséget, és ő élt is vele, kiérdemelve az első rostán való sikeres átlépést.

Megnézem »

Balesete után Stohl nem vállalja az X-faktort

Stohl András és a baleset Kamerák előtt nyilatkozott Stohl András arról, hogy nem vállalja az X-faktor műsorvezetői feladatait. A színész szombaton valószínűleg ittas állapotban autóbalesetet okozott, mely során egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg. Stohlt, akit a rendőrség előállított, tudatta döntését az RTL Klubbal, ezt a csatorna közleményében elfogadta.

Megnézem »

Tehetségek a tengerentúlról

frabato Miután Király Viktor lett a 2008-as év hangja, a döntőben megelőzve Hient és Nkuya Soniát, bebizonyosodott, hogy a Megasztár nem ismer határokat. Nem csupán a szomszédos országok magyarok lakta területeiről érkeztek tehetséges versenyzők, hanem akár más kontinensekről is. Az ötödik széria sem lesz kivétel ezalól.

Megnézem »