2010. április - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Csak az új generációban bízhat a Megasztár

Hamarosan a tévé képernyője elé kerül az a néhány

http://www.kartc.hu/295

Ki lesz Tilla párja?

Míg műsorvezető társát minden szériában lecserélték, Till Attila

http://www.kartc.hu/290

Helyzetjelentés a szereplőválogatásról

A Megasztár 5. szériájának castingja már az év

http://www.kartc.hu/281

Megvan az 1. videó a válogatásról

A TV2 csatorna bemutatott egy kis ízelítőt a

http://www.kartc.hu/268

április 2010
H K S C P S V
« márc   máj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Csak az új generációban bízhat a Megasztár

RTL Klub - Reggeli Hamarosan a tévé képernyője elé kerül az a néhány száz jelentkező, aki a Megasztár 5 előválogatóin sikerrel jutott át. Ez már az ötödik széria, az első még 2003-ban indult, azóta több remek előadót „termelt ki” a műsor. De hogy lehet a felszínen maradni ilyen hosszan egy széria esetében? A kulcs az utánpótlás.

Megnézem »

Ki lesz Tilla párja?

ifj. Malek Miklós Míg műsorvezető társát minden szériában lecserélték, Till Attila már a kezdetek óta házigazdája a Megasztárnak. A műsor fennállása óta láthattuk már oldalán a fotómodell Görög Zitát, és a Kölyökidő óta nővé érett Szekeres Nórát is. Vajon az ötödik évadban ki lesz Tilla partnere? Olvass tovább..

Megnézem »

Helyzetjelentés a szereplőválogatásról

Keresztes Ildikó A Megasztár 5. szériájának castingja már az év elején elkezdődött, és egészen március 30.-ig a Millenáris parkban zajlottak a meghallgatások, melyek során több ezren előadták produkciójukat a zsűrinek, több-kevesebb sikerrel. Akadt jó néhány visszatérő jelentkező is a jelöltek között,

Megnézem »

Megvan az 1. videó a válogatásról

Geszti Péter A TV2 csatorna bemutatott egy kis ízelítőt a castingről, válogatásról, melyet május 1-én szombaton majd láthatunk is a többi szórakoztató produkció mellett. Egy idősebb néni jelentkezett a megasztár versenyre, és az ismert Csavard fel a szőnyeget című nótát énekelte el, hihetetlen intenzív mozgás közben. Nézd meg a videót!

Megnézem »

Megasztár 5 válogatás május 1-én

Ördög Nóra A TV2 bejelentette, nem vár őszig, hanem már májusban elkezdi a Megasztár 5. szériájának vetítését. Úgy látszik ez egy trükkös fogás, amivel az X-faktor elé akar kerülni. Május 1-én, szombaton 19:35 kezdettel lesz az 1. válogatás, és további 2 adás fog lemenni 2010. májusában. Szokáshoz híven megmutatják a legviccesebb, és a legtehetségesebb produkciókat.

Megnézem »

Simon Cowell: Nincs az a tálentum, aki elbújhatna előle

Simon Cowel Olyasvalakinek képzelem el, aki egy kilométerről is kiszagolja, meghallja, meglátja, hogy kiben van meg az a bizonyos plusz. Legyen annak neve X-Faktor, vagy bármi más. Beleszületett a zeneiparba, nevet szerzett magának, miközben zsűriként a tévében borzolja a kedélyeket, tehetségkutatói körbejárják a világot. Azonban van még egy nagy dobása, ami felteheti a koronát, amúgy sem mindennapi karrierjére.

Megnézem »

A legendává válás útja

Stohl András és a baleset A Megasztár 2004-ben debütált a TV2-n, s ahogyan az egy valamire való tehetségkutató show műsorban lenni szokott, rengeteg tehetséget hallgatott meg a zsűri. Végül Tóth Vera bizonyult a legrátermettebbnek, minek köszönhetően elnyerte az év hangja címet. A fiatal lány 16 éves korára már szinte minden zenei stílusban megcsillogtatta tehetségét, ám

Megnézem »

Reggie Ramirez – Kétarc, most nő vagy férfi?

reggie-ramirez Egy igen érdekes videóra bukkantunk az Interneten, amit érdemes megnézni. Ha annyira nem is kapcsolódik az x-factor versenyhez, mindenképpen szót érdemel. Egy valódi férfit láthatunk egyik felén női smink ruha, másikon pedid férfi külsővel. Duettet énekel saját magával, közben forogva. Vásáry André is elbújhat mellette : )

Megnézem »

Megkezdődött az X-Faktor kutatása

xfaktor-kutatasa Elérkezett a várva várt pillanat, április 18-án több ezer lelkes sztárjelölt gyűlt össze az RTL Klub Nagytétényi úti székházánál. Mindenki megmutathatta, mire képes, a hangulatról Stohl András és Ördög Nóra, a Csillag születik sztárjai, és maguk a jelentkezők gondoskodtak. Ez még csak a válogatás első szakasza volt, úgyhogy az izgalmak még csak most kezdődnek.

Megnézem »

Még nem késő, hogy legendává válj!

X-Faktor zsűri. Forrás: Blikk Online Ki lesz az év hangja? A TV2 Megasztár címet viselő produkciójának szeptemberben indul az ötödik évada, mely az előzőekhez képest új kritériumokkal nyújtja meg a határokat a versenyzők számára, ezzel teret adva a duók és csoportok számára, hogy az egyéni előadók mellett ők is mikrofont ragadhassanak.

Megnézem »