2010. március - Archívum

Megasztár: legfrissebb

Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

Véget ért Molnár Ferenc Caramel és Hien kapcsolata.

Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta

Radics Gigi

A Megasztár nyertese Radics Gigi

2012. Május 25. Péntek este. Megasztár 2012. Finálé Gigivel, Andival

Akár te is lehetsz az év hangja!

Ma este hangos utoljára a Millenáris Park a

http://www.kartc.hu/187

Presszer újra a Megasztár zsűrijében

Nem lesz hiány ősztől sem tehetségkutató versenyekből! Nem

http://www.kartc.hu/203

Megvannak a Megasztár 5 zsűri tagjai

Végre megalakult a Megasztár 5, idei, azaz 2010-es

http://www.kartc.hu/191

2. rész – A Megasztár történet legjobbjai

Az előző részben bemutattuk a tehetségteleneket, akkor most

http://www.kartc.hu/178

március 2010
H K S C P S V
    ápr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Akár te is lehetsz az év hangja!

Ördög Nóra Ma este hangos utoljára a Millenáris Park a válallkozó szellemű pacsirtáktól, a jelentkezés lezárult. Ámde, ha valami malőr miatt csúsztál le a válogatásról, még nincs minden veszve! Hamarosan road show jelleggel 10 állomást látogat meg a casting csapat, ezzel sanszot adva azok számára, akik egyéb okokból nem jelentkeztek mindeddig.

Megnézem »

Presszer újra a Megasztár zsűrijében

X-faktor - Reggeli Nem lesz hiány ősztől sem tehetségkutató versenyekből! Nem sokkal azután, hogy az RTL Klub bejelentette, hogy megvásárolta a mintegy 21 országban már hatalmas sikereket aratott X Faktor licenszét, nagy riválisa, a TV2 is elkezdte reklámozni a Megasztár 5. szériáját. Az előválogatásokra eddig több mint 12 ezren jelentkeztek, de a szervezők még mindig várják az önjelölt énekeseket,

Megnézem »

Megvannak a Megasztár 5 zsűri tagjai

Nóri Végre megalakult a Megasztár 5, idei, azaz 2010-es versenyének zsűri csapata. Nagy meglepetés, hogy ismét visszatért Presszer Gábor, aki zenész körökben is jól ismert művész. Sőt a zsűri többi tagjai között is tisztelettel fogadták Picit. Nagy változás nincsen egyébként a felhozatalban, a 4-es szériában már ismert ítészek fognak dönteni az énekesek továbbjutásáról. Ha érdekel a zsűri tagok listája, olvasd tovább a cikket.

Megnézem »

2. rész – A Megasztár történet legjobbjai

Susan Boyle Az előző részben bemutattuk a tehetségteleneket, akkor most jöjjenek az igazi tehetségek. A TV2 műsorán a Megasztár sorozat immáron az 5. részhez közeledik. Az elmúlt 4 rész legjobb énekeseit mutatja be a videó egy közös énekléssel. Jelen van: Király Viktor (4), Rúzsa Magdi (3), Molnár Ferenc Caramel (2), Tóth Vera (1). A 4 széria nyertesei megmutatják, milyen az igazi előadóművészet.

Megnézem »

Megasztár Nosztalgia 1. rész – válogatások

Susan Boyle Folynak a jelentkezések a Megasztár 5. műsorba, közben néha jól esik visszaemlékezni a régebbi jelentkezésekhez. 1. részünkben azokat a jelentkezőket mutatjuk be, akiknek semmi érzékük a zenéhez, vagy az előadáshoz. Botfül, bothang, “botritmusérzék”? Lehet, hogy mégsem esik jól visszaemlékezni, nosztalgiázni, de az biztos, hogy szórakoztató a következő összeállítás

Megnézem »

Megasztár 5 jelentkezési lap

Sokan érdeklődnek, hogy hol és hogyan lehet jelentkezni a Megasztár énekes tehetségkutató versenyére. Nos, mi most eláruljuk. Sokan jelentkeztek már, de a jelentkezési idő még nem járt le a cikk írásának pillanatában, így most te is megteheted jelentkezésedet. Ne feledd, hogy legenda csak egy van. Jelentkezni több féle módon lehet. Interneten, jelentkezési lap kitöltésével, vagy telefonon is akár.

Megnézem »

Stohl András és Ördög Nóra az X Faktor műsorvezetői!

Stohl András Igen, a hír igaz! Hosszas találgatások után végre biztossá vált, hogy a színész-műsorvezetőt, aki nemrég hagyta ott az RTL Klub Reggeli c. műsorát, ősztől a csatorna legújabb tehetségkutató műsorában láthatjuk viszont. Stohl András az Operabálon jelentette be, hogy elfogadta a felkérést, amit ezután a csatorna kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám is megerősített.

Megnézem »

Az X Faktor image filmje

X Faktor Hatalmas űrhajó jelenik meg Budapest városa fölött, hogy az ujjongó tömegből kiválassza és a világhírnév felé repítse azt a tehetséges énekest, aki a Simon Cowell nevével fémjelzett X Faktor c. tehetségkutató verseny győzteseként valódi sztárrá válhat. A többi, hazánkban népszerű tehetségkutató műsorral ellentétben a nyertesnek itt valóban lehetősége nyílik, hogy nemzetközi karriert fusson be,

Megnézem »

Susan Boyle – Szociális munkásból sztár

Susan Boyle Aki néha kipillant a nemzetközi vizekre, és megfigyeli az ottani tehetségkutató műsorokat, annak nem ismeretlen név számára: Susan Boyle. Simon Cowell, Brit producer tehetségkutató műsorában tűnt fel az énekesnő, aki ország-világ előtt nagyot aratott. Bemutatjuk azt a videót, amivel népszerűvé vált, és amit azóta is nagyon sokan emlegetnek

Megnézem »

X-Faktor infó és jelentkezés

X Faktor Az X-Faktor az Egyesült Királyságból indult el, mára már több országon is végigsöpört, például Olaszország, Spanyolország, Dánia, Hollandia, Portugália vagy India. Mindenhol kirobbanó sikert aratott és kivételes tehetségeket fedezett fel. Magyarország is megvette a jogot, hogy elkészíthesse az X-Faktor magyar változatát.

Megnézem »