1 magyar 1 külföldi dal: Vastag Tamás esett ki

2010. December 4. Mikulás előtt 2 nappal járunk. Az elmúlt este folyamán 2 dallal is felléphettek az x-faktor sztárjai. 1 magyar és egy külföldi dalt kellett énekelniük. Természetesen a közös dal sem maradhatott ki, ami szintén magyar volt. És vajon kik maradtak a végére párbajozni? A Vastag Fivérek: Csaba és Tomi.

 A 2 testvérnek kellett tehát megmutatnia, melyik a jobb. Az eredmény pedig az lett, hogy Vastag Tamás esett ki.

Vastag Tamás utolsó szereplése az x-faktor döntőben

Régóta nem írunk túl hosszú cikket. Pontosan azért, hogy te írd le véleményedet az eredménnyel kapcsolatosan. Ezt meg is teheted a lenti hozzászólások között.

Hasonló bejegyzések..

43 hozzászólás

 1. Anasztázia szerint:

  Nagyon jo voltál Tomi nekem az x faktorban te voltál a leg jobb kár hogy ki estél jo lett volna ha te nyerted meg de a csaba se volt rosz ne keseregj mert nekem most is te vagy a kedvencem mindig a te zenédet halgatom!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. kovács mónika szerint:

  csabi gyözzön
  ő a legjobb
  hajrá
  csók

 3. kovács mónika szerint:

  imádom Tomit miért esett ki? Én sírtam . most is ott lenne a helye

 4. Szabó Gréti szerint:

  szerintem veca sokkal jobb mint király l norbi és nicolas nicolas egy kalap …. ennyi a vélemyényem

 5. hevizi szerint:

  Ez a szégyentelen nő nagyon is tudta, ha Veca bennmarad – simán legyőzi a döntőben az imádott Nikolászt
  A kifogása (döntése) ezért felháborító és gyalázatos…

 6. Gabriel szerint:

  Kedves Tamy !

  Örülj annak, hogy Te azon kevés lányok táborába tartozol, akiknek nem a külső a fontos. mert bizony a mai lányok zömének a külső és a rengeteg pénz, lakás és autó számit. az, hogy ők még csak hírből sem ismerik a főzőkanalat és a mosógépet, az nem számít , csak a pasi adjon, de az jó sokat. Ők meg cserébe semmit! Akkor is, ha valaki nagy sztár akar lenni , mint a Norbikád, akkor egy kicsit adjon magára és ne csak a száját rángassa állandóan!
  Hajrá CSABI !!!!

 7. csiki anikó szerint:

  mot vicceltekvelem nagyon sajnálom hogy kieset mert nekem ő volt az aki a leg jobban tetszet mármint olyan értelemben hogy a hangja is és ő magais nagyon jol néz ki mos hogy ő kieset az x faktorból kivánok neki sok sikert a továbbiabakban és boldog ünne peket szia

 8. csiki anikó szerint:

  most szorakoztok velem vastag tomit imádom nagyon sajnálom hogy kieset ő volt akedvencem mindig ő neki szurkoltam nagyon sajnálom hogy kieset. mot hogykiestél igy a bágyádat fogom biztatni
  neked pedig sok sikert kivánok az énekléshez és az életedhez
  nagyon imádlak.nagyon jol nézel ki. imádlak szia

 9. radics ivett szerint:

  szija nagyon szeretlek

 10. koós mónika szerint:

  utálom norbit
  de csak egykicsit

 11. koós mónika szerint:

  szerintem mindenki nagyon jó

 12. Eszty ♥ szerint:

  MINDEGY TI KIT TARTATOK A FAVORITNAK, MINDENKI TUDJA, HOGY : TOMI FOREVER. ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB RAJONGÓJA!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 13. timi1997 szerint:

  Jajjj bagyon sajnalom Tamas nagyon jo voltal es nagyon aranyos es ugyes fiu vagy!!Sok sikert a vizsgakhoz:*:*:X:X

 14. laci szerint:

  norbi szó szerint te vagy a király ! csak igy tovább!

 15. Viky szerint:

  Én ZOKOGTAM a párbaj közben. Csaba gyönyörűen énekelt, mint ahogy Tomi is, na de BALEK Miklós Tomit küldte haza…Úgy kellett volna tennie, ahogy Gesztinek a múltkor: döntsenek a nézők! 🙁

 16. Viky szerint:

  Nem tudja vki hogy hol lehet föltenni a kérdéseket Tominak? Azt tom h. az rtlklub.hu-n…

 17. zágonyi emese szerint:

  sajnálom hogy kiesett vastag tamás. pedig küldtem egy csomó sms-t!!! 🙂 nagyon cuki vagy hogy nemsírsz! szeretlek téged!!! 🙂

 18. xXx szerint:

  Köv. Szombat Már NEM lesz kérdéses!

  VASTAG TESÓK A LEGJOBBAK!!! By.: VESZPRÉM MEGYE!

 19. Tamy szerint:

  Kedves Gabriel!
  Te egészen biztosan egy model alakatú,nagyon jóképü,sármos,pasi vagy.Ha igy leszolod a Norbit a kölseje miatt!
  Az eszedbe se jutott hogy a nöknek a 80% -át nem a külsöség hanem a belsö lényböl áradó szeretet,öszinteség,egyszerüség,fogja meg?
  És ezt üzenem a többikenek is,hogy ez az egyik ami megfogja az embereket Norbiban.Hibáb jóképű a Csaba,hidegen hagy.
  És kérek mindenkit,hogy értsétek meg sok embernek,nekem is pont az a rekedtes hang tetszik,és az az östehetség ami Norbiból árad.Kérlek vegyétek figyelmbe,hogy ö most kezdte ezt az egész dolgot.A többi versenyzők évek óta a szinpadon vannak ,énektanárhoz járnak.Én nem kérem hogy legyetek a rajongói,csak ne ö legyen az egyedüli hibás mert Tamás kiesett!

  És még valami a gusztustalanabb koomentekröl(akinek nem inge ne vegye magára):Köztudott hogy abba a legkönnyebb belerugni aki nem tud védekezni!

 20. gittina szerint:

  Én imádom a “Vastag” testvéreket, szerintem nem nekik kellett volna párbajozniuk! A Nikolasnak vagy a Norbinak kellett volna kiesniük, hiszen a Norbinak hangja nincs , csak rekedezik (neki az előadásával a cirkuszba lenne a helye nem itt) a Nikolasnak meg már videóklipje is van! Neki semmi keresni valója nincs itt! Hiszen ez egy tehetségkutató verseny ha jól tudom! De ez így nagyon nem igazságos!!!!!!!

 21. McKay szerint:

  Lehet,hogy nem profi-de , ez egy tehetségkutató. Tomit megközelítő férfihang az elmúlt évtizedekben nem volt a hazai könnyűzenében.Sajnos itt is megmutatkozott a magyar betegség. Nálunk a tehetség nem érték.Igazi világsztár hangod van,de még inkább lesz ha képzed magad.Tisztán szól lenn és fenn, nem a fogaid között nyüszítesz cérnahangon. Ez egy igazi férfihang. Ha ez nem elég a Tisztelt Malek Úrnak, sajnálni tudom, USA sem minden. Gratulálok MJ.

 22. Marikanéni szerint:

  malek menjen vissza amerikába,mert m.o-on nincs helye a ripacskodóknak. Itt nálunk az igazi értékek az elsők. Tomi volt az igazi érték. malek mindent tönkretettél.

 23. zsanka szerint:

  Nagyon jó voltál Tomi !!!!!!!!!
  Kár hogy kiestél,én neked drukkoltam!!!!
  Sok sikert az életben !!!!!
  Csabi neked meg sok szerencsét !

 24. manócska szerint:

  Nagyszerű előadást láthattunk szombat este.Gratulálok neked Tomi,eddigi sikereidhez,te már nyertes vagy így is az ötödik helyen,sok sikert kívánok neked. Csabi neked külön gratulálok,nagyszerű előadó válhat belőled csak ne add fel.Jó volt látni ezt a testvéri szeretetet ami belőletek áradt.Sok ember tanulhatna tőletek.Szeressük egymást emberek!!!!!!!!!!!!

 25. Annácska szerint:

  A Tomit is nagyon szerettem,hisz a tehetsége magáért beszélt,de ha megnézzük a mezőnyt (reálisan),tényleg neki kellett kiesnie.Ebben a magasságban,már nagyon nehéz jó döntést hozni,olyat,ami mindenkinek megfelel.Ha valaki jó hallással rendelkezik,annak azért érzékelnie kell,a Nicolas kiemelkedő hanggal és muzikalitással rendelkezik,és magasan felette áll a mezőnynek.Ugyanakkor szeretjük a többi versenyzőt is,mert mindegyik sugárzó tehetség.Hiába húzzátok le a Norbit,(lehet,bár nem a legjobb hang,és nem a legszebb fiú,de nem azért szeretünk valakit,mert szép,hanem,mert örömet okoz.Ez a két fiú remek énekes,csak mind kettő másképp.
  Én nagyon szurkolok Nekik,és teljesen mindegy,ki nyer.Mi már nyertünk.

 26. én szerint:

  Norbinak semmi hangja nincsen. Rossz azt a rekedt hangját hallani. A verseny már tuti hogy csak arcra megy mert még Norbi bent van. Csoda hogy még nem párbajozott. Neki kellett volna kiesni, nem Tominak.

 27. Eniko szerint:

  Nagyon sajnalom,hogy az en nagy kedvencem a Tomi kiesett!Tomi sok sikert a tovabbi eveidben,te vagy az X Faktor legjobb enekhangja!Nicolas,Csaba es Veca drukkolok nektek,ti is nagyok vagytok es remelem,hogy harmotok kozt dol majd el a finale,mert a versenyben maradt enekesek kozul ti vagytok az igazi tehetsegek!Hat hajra!

 28. Nagy Bela szerint:

  Tudod, hogy én már a román csait akit nem szeretek az X-faktorban az állandóan sir nint egy f ——-a. Nem tetszik,hogy igy bánik a többi kolégájával mert azt hiszi ha átt települt innén Vásárhelymelől,hát ezt a szemtelenséget amit csinált az utolsó előtti fordulóban az nem kifejező. De azért én szurkolok,hogy ne a Péter meg maradt egyetlen versenyzője esen ki sem a Feroé Mivel neki még bent maradt 2-ét versenyzője. Igy hát kitartás Péter meg Feró mert ezt a csatát a Román semi házi kell,hogy elveszitse .

 29. Gabriel szerint:

  Ha Norbi eszetlenkedik én kivonulok, mert már hányingerem van tóle és az őt magasztaló mentoroktól! Itt szerintem nem csak az esztelen ugrálásról kellene hogy szóljon az egész, hanem az össztehetségről. Nem elég, ha valaki jó akrobata, ha nincs egy szikra hangja és ráadásul a kinézete is nulla.
  Katinak tovább kellett volna mennie, de szerintem Geszti nagyon féltette Vecát tőle. Csaba után Ő volt a legesélyesebb!!!
  Én is nagyon sajnálom Tomit ,de ehhez a feladathoz még nem nagyon érett, de kiváló énekes lesz belőle, csak így tovább!!

 30. Rebeka szerint:

  Én fogok Velük találkozni!szeretem őket!puszi:D

 31. Márta szerint:

  Szerintem is kár, hogy Tamás esett ki, mert én csak csodálkozom minden adás után, hogy a Norbi még egyszer sem párbajozott és még mindig nem esett ki. Igazán nagyon hálás lennék, ha valaki megírná, hogy mit látnak benne az artikulátlan ordítozás, ugra-bugra, és most a tegnapi tűzokádás után?? Komolyan nagyon kíváncsi vagyok rá, mert engem kimondottan irritál és ha ő nyerne és a testvérműsorokban is fellépne szégyellném magam, hogy azonos nemzet tagja vagyok vele. Bár lehetséges, hogy más nemzet is úgy fogná fel, hogy egy burleszk előadást lát. Én Wolf Katit tartottam a legjobbnak mindenféle szempontból, így a továbbiak számomra már nem izgalmasak, csak a Norbi győzelmét szégyellném. Valóban nagyon megindító volt a két egymást szerető testvér párbaja, és az Édesanyjuk büszke lehet rájuk.

 32. Katamori szerint:

  Őszintén sajnálom,hogy kiestél Tomi!De vígasztaljon ,hogy nagy jövő vár Rád!Te így is nagy győztes vagy!!!Gratulálok az Édesanyátoknak csodálatos fiai vannak,hajrá Csaba!Hajrá Veszprém!!!

 33. Petra szerint:

  hajrá csaba!!tamást pedig a következő x faktorban is szeretnénk látni.

 34. reka szerint:

  SZOMORU VOLT A TESTVÉR PÁRBAJ…DE SZERINTEM VASTAG CSABA LESZ A NYERTES!

 35. Szid szerint:

  Erre vártam. Örülök, hogy Tomi kiesett, hamarabb kellett volna. Nem volt helye a versenyzők közt, MÉG nem. Sajnáltam egy kicsit őket, amiért együtt párbajoztak (ugyanakkor már régóta kíváncsi voltam erre a helyzetre), de azért ez a túlzott dráma… Tudhatták, hogy mire vállalkoznak. Tudhatták, hogy ez is benne van a pakliban.

 36. tibcsi szerint:

  A “hang”kiesett.Miről szól az X faktor? BUNDA!!!!!!!
  Tamás nélkül nincs értelme tovább nézni.Leszerepelt az X?faktor…

 37. Yorak szerint:

  ….kár érted Tomi…,de ahogy a Malek Miklós mondta, először fejezd be a tanulmányaidat és gyere vissza később, mert tehetséges vagy, és idősebben, kiforrottan térj vissza…Amúgy grat, és kössz a korábbi Nickelback nótát..:)..

 38. en szerint:

  livia ennyiért mert odavalosi…hát mit ne mondjak nem ezért lett inditva a verseny…:)és Norbi rohadt jóó lehet h énekelni ugy nemtud de ha rockot kell akkor ő az isten királlllyyy!!!!:) ugyh ennyyi!!:) ez az én véleményem!!mindenkinek más de ennyi..

 39. Móna szerint:

  Elsősorban nagyon sajnálom Tomit,hogy kiesett,hihetetlen milyen példa mutatással viseli e két fantasztikus testvérpár tehetség , az ilyen megmérettetést.Csabának üzenem énekelj önmagadért a testvéredért a családodért és persze értünk.Bízom benne, hamarosan hallani fogjuk testvéred Tomi első lemezét is!Édesanyádnak pedig gratulálni lehet ilyen összetartó családhoz!Hajrá!!!

 40. Livia szerint:

  Sajnálom a kieső Tomit, mert szerintem valaki másnak kellett volna ma kiesni. Sőt, már rég kieshetett volna a Norbi. És még valami. Miért nem lehet Szlovákiából is szavazni, mikor ott a Nikolas? Imádunk Nikolas. Márcsak azért is, mert galántai vagy.

 41. batáné mariann szerint:

  sajnos egy vastag kieset nagyon szivszorito volt mind kettöjükért könnyeztem de még a végső döfés hátra van a jo tündér remélem olvassa a hozzászolásomat tomiért megszakad a szivem de ő már nyerö csabának mindent bele taroljon le mindenkit önmagáért a testvéréjért és persze értünk rajongokért akik mindkettöjüket szeretjük csaba mindent bele gyöznöd kell nem szabad veszitened de akárhogy is lesz folytassátok mert nagyon jok vagytok mindketten puszi és kitartás

 42. polli szerint:

  Én Vastag anyukának üzennék. Büszke lehet a fiaira, nemcsak azért mert tehetségesek, hanem, mert a testvéri szeretet csodálatosan szép megnyilvánulásának lettünk ma este tanui. Ez pedig az Ön érdeme. Csodálatos gyermekei vannak.

 43. Katinka szerint:

  Nagyon sajnálom Tomi , hogy ki estél!!!
  Szerettelek aranyos vagy , hogy nem sírsz!!
  Csabi hihetetlen őszintén,meghatóan énekelt!!
  Csodálatos volt!!
  Nem biztos , hogy nézem tovább az x faktort Tomi nélkül!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: